• Nedavno
Yoga Pug ručak Bento kutija s nadograđenim podesivim remen, čudavčav kontejner za prehrambenu hranu, BPA, moda 2 razina, pogodna za izletišta u uredu.

Yoga Pug ručak Bento kutija s nadograđenim podesivim remen, čudavčav kontejner za prehrambenu hranu, BPA, moda 2 razina, pogodna za

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pokut je svakodnevno, na otvorenom ili obiteljski okupljanje, naši proizvodi kombiniraju visoku kvalitetu sa jedinstvenim dizajnom Da vam dam ono što vam treba. Sef & Healthy : Ovaj ručak Bento Box prihvaća visokokvalitetnu fronsku klasu PP materijale (BPA besplatno) kako bi se osigurala najveća standardna sigurnost. Podesiva kutija za prometu i propuštanja : Ova kutija za ručak ima novo nadograđeni podesivi i elastični remen izrađeni od visokokvalitetne tkanine da bi se kutije (ili okvir) sloj i čvrsto i čvrsto držali.Podesiva kutija za prometu i propuštanja : Ova kutija za ručak ima novo nadograđeni podesivi i elastični remen izrađeni od visokokvalitetne tkanine da bi se kutije (ili okvir) sloj i čvrsto i čvrsto držali. Pogodno za više puta : Na otvorenom / rad / škola / skladištenje. Neće se osloboditi ni nakon dugotrajnog korištenja. Moderan i praktičan dizajn : Ova kutija za ručak sažeta je u boji (vrhunska drvena) i predstavlja sjajan osjećaj dizajna, vrlo jedinstvenog i elegantnog. Svideće vam se na prvi pogled. Prijenosni i jednostavan za upotrebu : idealno za djecu i odrasle osobe uzimati hranu u školu, ured, za kratko putovanje, piknik ili bilo gdje. Svideće vam se na prvi pogled.Verzidni dvospratni obrok - Koristite dvostruki sloj Bento kutije s podesivim razdjelnicima za prepret hrane. Može se koristiti sa samopouzdanjem. Premium drveni pribor za jelo i štapići - poput restorana u džepu, set za jelo iznosi ručak bez napora. Može se koristiti sa samopouzdanjem. Takođe je sigurno za mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i zamrzivača. 100% zadovoljstvo garantira - Pripremni kontejneri sa vrećom i priborom za pribor za jelo je višekratna i ima 30-dnevna usluga. Napravite jedan sloj slano ili ga koristite kao posudu za salatu / sendvič i napravite drugi sloj s slatkim voćem ili deserom za ručak. Sef & Healthy : Ovaj ručak Bento Box prihvaća visokokvalitetnu fronsku klasu PP materijale (BPA besplatno) kako bi se osigurala najveća standardna sigurnost. Moderan i praktičan dizajn : Ova kutija za ručak sažeta je u boji (vrhunska drvena) i predstavlja sjajan osjećaj dizajna, vrlo jedinstvenog i elegantnog. Napravite ga i učinite dobrom pomagaču u vašoj kuhinji i uživajte u svom domaćem ručku bilo gdje, bilo kada!. Neće se osloboditi ni nakon dugotrajnog korištenja. Prijenosni i jednostavan za upotrebu : idealno za djecu i odrasle osobe uzimati hranu u školu, ured, za kratko putovanje, piknik ili bilo gdje. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas. Sadrži : drveni nož, viljušku, kašiku, savršen pribor za vašu udobnost. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas. 100% zadovoljstvo garantira - Pripremni kontejneri sa vrećom i priborom za pribor za jelo je višekratna i ima 30-dnevna usluga.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.