• Nedavno
Flamingo i bazen ručak Bento kutija sa nadograđenim podesivim remen, neprekibinim prehrambenim prehrambenim spremnikom, BPA besplatno, moda 2 razina, pogodna za kamp izletišta u uredu.

Flamingo i bazen ručak Bento kutija sa nadograđenim podesivim remen, neprekibinim prehrambenim prehrambenim spremnikom, BPA besplatno,

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravite ga i učinite dobrom pomagaču u vašoj kuhinji i uživajte u svom domaćem ručku bilo gdje, bilo kada!. Prijenosni i jednostavan za upotrebu : idealno za djecu i odrasle osobe uzimati hranu u školu, ured, za kratko putovanje, piknik ili bilo gdje. Premium drveni pribor za jelo i štapići - poput restorana u džepu, set za jelo iznosi ručak bez napora. Sef & Healthy : Ovaj ručak Bento Box prihvaća visokokvalitetnu fronsku klasu PP materijale (BPA besplatno) kako bi se osigurala najveća standardna sigurnost. Svideće vam se na prvi pogled. Pokut je svakodnevno, na otvorenom ili obiteljski okupljanje, naši proizvodi kombiniraju visoku kvalitetu sa jedinstvenim dizajnom Da vam dam ono što vam treba. Može se koristiti sa samopouzdanjem. Svideće vam se na prvi pogled. Prijenosni i jednostavan za upotrebu : idealno za djecu i odrasle osobe uzimati hranu u školu, ured, za kratko putovanje, piknik ili bilo gdje. Sef & Healthy : Ovaj ručak Bento Box prihvaća visokokvalitetnu fronsku klasu PP materijale (BPA besplatno) kako bi se osigurala najveća standardna sigurnost. 100% zadovoljstvo garantira - Pripremni kontejneri sa vrećom i priborom za pribor za jelo je višekratna i ima 30-dnevna usluga. Može se koristiti sa samopouzdanjem. Dvoslojni obrok - Koristite dvostruki sloj Bento kutije s podesivim razdjelnicima za prepret hrane. Pogodno za više puta : Na otvorenom / rad / škola / skladištenje. Takođe je sigurno za mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i zamrzivača. Neće se osloboditi ni nakon dugotrajnog korištenja. Takođe je sigurno za mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i zamrzivača. Moderan i praktičan dizajn : Ova kutija za ručak sažeta je u boji (vrhunska drvena) i predstavlja sjajan osjećaj dizajna, vrlo jedinstvenog i elegantnog. Napravite jedan sloj slano ili ga koristite kao posudu za salatu / sendvič i napravite drugi sloj s slatkim voćem ili deserom za ručak. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas. Sadrži : drveni nož, viljušku, kašiku, savršen dodatnu opremu za vašu udobnost. Neće se osloboditi ni nakon dugotrajnog korištenja. Podesiva kutija za prometu i propuštanja : Ova kutija za ručak ima novo nadograđeni podesivi i elastični remen izrađeni od visokokvalitetne tkanine da bi se kutije (ili okvir) sloj i čvrsto i čvrsto držali. 100% zadovoljstvo garantira - Pripremni kontejneri sa vrećom i priborom za pribor za jelo je višekratna i ima 30-dnevna usluga. Moderan i praktičan dizajn : Ova kutija za ručak sažeta je u boji (vrhunska drvena) i predstavlja sjajan osjećaj dizajna, vrlo jedinstvenog i elegantnog. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas.Podesiva kutija za prometu i propuštanja : Ova kutija za ručak ima novo nadograđeni podesivi i elastični remen izrađeni od visokokvalitetne tkanine da bi se kutije (ili okvir) sloj i čvrsto i čvrsto držali.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.