• Nedavno
Mikrovalna pećnica ručak pšenična slama Bento kutija 750ml BPA besplatna spremište za skladištenje hrane sa kašikom i viljuškarom Z-2020-8-16

Mikrovalna pećnica ručak pšenična slama Bento kutija 750ml BPA besplatna spremište za skladištenje hrane sa kašikom i viljuškarom

Zahvalnost:
KM 22.38

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj paket sadrži samo proizvod i ne sadrži nikakve ukrasne stavke za dizajn slika3. Svijetli, funkcionalni i oštar dizajn, ukorijenjen u minimalističkim japanskoj tradiciji kutija za ručak. ✅ 【Jedite zdravu hranu Nigdje】 Ova Bento kutija je neplaćena, nepropusna, s gornjim slojem propuštanja i izrađenim od materijala bez BPA držite hranu svježu i nered, sprječavajući bilo kakve mirise u vašoj torbi. Sve će čeznuti za kutijom za ručak iz prvog trenutka kada ga vide. ✅ 【ono što dobijete】 laganu i glatku kutiju za ručak bez BPA, vilicu i kašiku. Postoji pogreška u ručnom mjerenju podataka, pogledajte objekt materijala2. ✅ 【Sigurna mikrovalna pećnica i perilica suđa】 Slobodno koristite ovu kutiju u mikrovalnoj. ✅ 【Nabavite Eco Bento kutiju za ručak】 svoj vlastiti način za povećanje načina života, energije i zdravlja. ✅ 【Nabavite Eco Bento kutiju za ručak】 svoj vlastiti način za povećanje načina života, energije i zdravlja. ✅ 【Sigurna mikrovalna pećnica i perilica suđa】 Slobodno koristite ovu kutiju u mikrovalnoj. Preporučuje se zagrijavanje hrane sa srednjim toplinom na tri minute (predugo će uzrokovati da kutija za ručak deformira) karakteristike : -leak-otporno na dizajn obruča sa salata i zaključavanja za nošenje na radnom ručku, piknik i putovanja - Sigurni materijal za hranu siguran za ljudsko zdravlje ★ Napomena : 1.

Više detalja

750ml:
Package Includes :
1 * Lunch Box:
1 * Spoon:
1 * Fork:
While using a microwave oven,need to remove the lid and compartment. It is recommended to heat the food with medium heat for three minutes (too long will cause the lunch box to deform):
Features:
-Leak-proof design of salad container rim and lock:
-Easy to carry outside for work lunch, picnic and travel:
-Safe food grade material safe for human health:
★Note:
1. There is some error in the manual measurement of the data, please refer to the material object:
2. This package only contains the product, and does not contain any decorative items for design pictures:
3. Due to the difference in light and display during shooting, it may cause differences to some extent. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.