• Nedavno
Crna olovka za obrve olovka za oči olovka za oči sa aplikatorom za vrh mikro-viljuške stvara olovku za Microblading obrva olovka za podizanje obrva vodootporna dugotrajna prirodna obrva Hai(Crna # 04)

Crna olovka za obrve olovka za oči olovka za oči sa aplikatorom za vrh mikro-viljuške stvara olovku za Microblading obrva olovka za

Zahvalnost:
KM 7.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

❤️Obrva prirodnog izgleda definisana : ova olovka za obrve će stvoriti prirodnu obrvu koja će pohvaliti sve šminke, baš kao što vas vaša prava obrva čak i drugi ljudi pažljivo vide. ❤️Brza šminka : jednostavna za korištenje i multifunkcionalna.Sa ovom olovkom za obrve u 4 tačke možete lako postići savršene obrve i uštedjeti svoje vrijeme. Lagano obojite obris obrva olovkom i nastavite da crtate poslednji korak duž oblika obrva kako biste stvorili živopisne i prirodne obrve. Takođe ga možete koristiti za punjenje linije kose, trepavica i brade. ❤️Posljednji cijeli dan : dugotrajna formula olovke za tetovažu obrva je vodootporna, otporna na znoj i razmazana formulom protiv suvog. ❤️Prijenosni i 100% visokokvalitetni : ova mikroblading olovka za obrve najbolja je za torbicu za šminkanje i novčanik. Štaviše, za razliku od olovke za obrve od plastičnog materijala, naš aplikator sa četiri vrha mikro viljuške je napravljen od visokokvalitetnog metalnog materijala. Visokokvalitetna tečnost markera za oči je glatka sa dugim vremenom upotrebe. Kapa za olovku štiti tečnost od gubitka. ❤️Idealan poklon : najbolji poklon za prijatelje i sebe.Držite poklopac tečne olovke za obrve čvrsto i čuvajte microblade olovku za obrve uspravno kako biste spriječili sušenje nakon upotrebe.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.