• Nedavno
L'oreal Paris Unbelieva - Brow Longwear završni sloj obrva, Vodootporan, otporan na mrlje, otporan na prijenos, brzo sušenje, jednostavno i brzo nanošenje preciznom četkom, univerzalno prozirno, 0,15 fl. oz.

L'oreal Paris Unbelieva - Brow Longwear završni sloj obrva, Vodootporan, otporan na mrlje, otporan na prijenos, brzo sušenje, jednostavno

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Sada je bilo koja obrva nevjerovatna - produžite nošenje obrva do 30 sati sa nevjerovatno dugim kaputom za obrve. Zapečatite svoju omiljenu olovku za obrve gornjim premazom od duge odjeće. Formula za završni sloj Unberibabrow Longwear Brow je-vodootporna, otporna na mrlje, otporna na prijenos i brzo sušenje. Lako za nas-ultra precizna četka Unbelibabrow Longwear brow topcoat omogućava brzo i jednostavno nanošenje. Kako nanijeti-prvo nanesite svoju omiljenu olovku na obrve-zatim zatvorite obrve sa nevjerovatno dugim kaputom da produžite habanje obrva do 30 sati, dobro protresite prije upotrebe. Savršena za uparivanje sa - L'oreal Paris Brow stylist Definer - dostupna u 10 nijansi, ova mehanička olovka za obrve crta sitne dlačice obrva i ispunjava rijetka područja i praznine. Sada je bilo koje čelo nevjerovatno! L'oreal Paris Unbelievabrow Longwear završni sloj za obrve produžava habanje vaše omiljene olovke za obrve do 30 sati. Formula za završni sloj Unbelibabrow Longwear brzo se suši, vodootporan, otporan na mrlje i prijenos. Ultra precizna četka za aplikator omogućava brz i jednostavan proces nanošenja koji vaše obrve ostavlja zapečaćene do 30 sati. Prije upotrebe dobro promućkajte.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.