• Nedavno
Beauty četkica za obrve, 4D četka za štancanje obrva, četkica za poteze obrva, četkica za obrve realistična, Magic Brow Brush, multifunkcionalne četke za obrve za puder, krema, Gel

Beauty četkica za obrve, 4D četka za štancanje obrva, četkica za poteze obrva, četkica za obrve realistična, Magic Brow Brush, multifunkcionalne

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Beauty četkica za obrve】 : multifunkcionalna četka za obrve, samo uzmite nekoliko krema za obrve, tada će četkica za obrve postati malo tvrda, ugaona četka za obrve bi lako mogla glatko, jasno i natprirodno nacrtati teksturiranu obrvu. 【Premium materijal】 : ugaona četka za kosu obrva izrađena je od jakih, visokokvalitetnih sintetičkih vlakana koja se lako čiste .Može se koristiti sa puderom za obrve, pomadom ili maskarom. Operite prije upotrebe preporučuje se. Krema za obrve ima dobre vodootporne performanse. 【Udobna ručka】 : materijali ručke četke za obrve sa obrvama u boji izdržljivi su od vrhunske plastike i punog drveta, glatke ručke izgledaju lijepo, ergonomskije za korištenje. Četkica je napravljena od dobrih sintetičkih vlakana koja se lako čiste. 【Višenamjenska četka za obrve】 : profesionalno kombinirajte različite funkcije na jednoj četkici za obrve. Pokušajte ga primijeniti i kao crtež ajlajnera, grm linije kose, grm sjenila, četka za usne, četkica za zaliske, četka za bradu, efekat bi također bio nevjerovatan. 【Divlja četka za obrve】aplikator za četkicu za obrve je najbolji poklon za sebe, djevojke, majke, kolege i prijatelje. Zašto ste odabrali 4 D četku za pečat obrva? Karakteristike : 1. Pomoći vam da lako nacrtate oblik obrva koji želite 2. Četkica za obrve izrađena je od visokokvalitetnih sintetičkih vlakana, koja su meka i izdržljiva 3. Drška četke za obr e je udobna 4. Najbolji poklon Specifikacija : naziv : multifunkcionalni četkica za obrve realistična četkica za obrve Paket uključuje : 2 X multifunkcionalna četkica za obrve 1/2 X kratka četkica za obrve 1/2 X krema za obrve napomena : 1.Zbog ručnog mjerenja, molimo dopustite razliku od 1-5 G/1-2cm. 2.Usled različitih ekrana i različitog osvetljenja, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Hvala na razumijevanju.

Više detalja

Name:
Multifunction Eyebrow Brush Realistic Eyebrow Brush
Package includes:
2 X Multi-function Eyebrow Brush:
1/2 X Short Double-ended Eyebrow Brush:
1/2 X Eyebrow cream:
Note:
1.Due to manual measurement, please allow a difference of 1-5g/1-2cm. :
2.Due to different displays and different lighting, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you for your understanding.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.