• Nedavno
2 kom šablon za Contour Curve Makeup,šablon za set četkica za šminkanje,šablone za šminkanje lica šablone za šminkanje nos obrva jagodica Contour šablone,modeli Eyeliner Shaper kartice kartica,pogodno za sve oblike lica.

2 kom šablon za Contour Curve Makeup,šablon za set četkica za šminkanje,šablone za šminkanje lica šablone za šminkanje nos obrva jagodica

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jednostavan za upotrebu : promijenite način i uštedite vrijeme za šminkanje koje savršeno pristaje koži svake osobe. Šablon : pomaže vam da kreirate najsloženije, oštrije, dramatičnije i najoštrije olovke za oči kada nanesete mat, gole ili pigmente u boji koristeći našu tanku četkicu za oči sa olovkom ili uglom, oslobodite svoju maštu i kreativnost. Za Početnike Sa Tečnim Gelom Četkom Olovka Za Nijansu Oštrilica Pod Uglom Krilati Vrh Mali Ugao Pečat Za Oči Tanka Čvrsta Ugaona Obrva Za Oči Vodootporna Pomada. Višenamjenski : izvajana jagodica, definirana linija čeljusti, tanak nos za savršen završetak konture. Ugrađena šablona za obrve koja pomaže u nijansi, olovci i mikro oštrici. Sveobuhvatan koristan i glamurozan proizvod za šminkanje!!. Lijep poklon : zgodan alat za uljepšavanje koji štiti ispod očiju od ostataka šminke, idealno za početnike šminke. Odličan poklon za najmilije, porodicu, prijatelje i kolege. Odgovor da pronađete svoju ljepotu : u ovoj mješavini pronaći ćete savršenu šablonu ili kombinaciju šablona za stvaranje vašeg najboljeg izgleda obrva! Savršeno za privatnu upotrebu kao i za profesionalne vizažiste. Napravljeno za novajlije i stručnjake kako za nanošenje bešavnih olovki za oči, čistih uglova sjenila i stilova konture nosa poput profesionalnog šminkera u sekundi! Ovaj šablon za oči za oči može se koristiti sa bilo kojom kolekcijom četkica za seksi mačje oči, odvažnom krilatom podlogom i zamršenim dizajnom. Ovaj mali alat za oblikovanje može se koristiti s finom četkom za prešani sjaj u boji.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.