• Nedavno
10 pakovanja ultra kotača grit 8 mljevenje silikonskih karbidnih teških diskova za teške diskove 7/8 -11 -11

10 pakovanja ultra kotača grit 8 mljevenje silikonskih karbidnih teških diskova za teške diskove 7/8 -11 -11

Zahvalnost:
KM 7.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Paket vrijednosti 10 komada saglasno! Ovi silicijski karbidni jastučići dizajnirani su za uklanjanje epoksina, boje i prevlačenja s poda. Disk ne zahtijeva sigurnosnu kopiju - ima plastičnu leđima. Prečnik : 4,5 "i 7" Grit 8 Upotreba : mokra ili suha. Mljeve brže od klasičnih diskova. Idealno za brušenje betona, zida i kamena zajedno sa ljepilom iz betona. Paket vrijednosti 10 komada saglasno! Ovi silicijski karbidni jastučići dizajnirani su za uklanjanje epoksina, boje i prevlačenja s poda. Disk ne zahtijeva sigurnosnu kopiju - ima plastičnu leđima. Prečnik : 4,5 "i 7" Grit 8 Upotreba : mokra ili suha. Mljeve brže od klasičnih diskova. Idealno za brušenje betona, zida i kamena zajedno sa ljepilom iz betona. Paket vrijednosti 10 komada saglasno! Silikonski karbidni jastučići dizajnirani su za uklanjanje boje i prevlačenja s poda. Kotači za šalice koriste se za rezanje, brušenje i poliranje betona, tvrdog betona, mramora, granita, terenskih kamenja, uklanjanja boja i uklanjanja premaza. Dijamantni kotači sadrže turbo stil raspoređene segmente za proizvodnju brzih brušenja i velike rupe za pružanje efikasnije kolekcije prašine. Kotači za dijamantne čaše imaju širok spektar upotrebe od jednostavnog oblika čišćenja do oblikovanja i poliranja betonskih i kamenih površina i podova.

Više detalja

Izbor kupaca

Anncus RT3352FBGA 10pcs

KM 2.00

Porijeklo : CN (porijeklo) Stanje : Novo Tip : regulator napona Primjena : Standard Porijeklo : CN (porijeklo) Stanje : Novo Tip : regulator napona Primjena : Standard Specifičnosti predmet

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.