• Nedavno
3pcs trapezoidne dijamantske cipele 80 # 2 Dugi zubi Zeleni profesionalni alati za mljevenje

3pcs trapezoidne dijamantske cipele 80 2 Dugi zubi Zeleni profesionalni alati za mljevenje

Zahvalnost:
KM 35.05

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Primjenjivo na sve betonske brusilice s visokom efikasnošću brušenja, što je važan hardverski alat. Proizvedeno sa izvrsnoj izradi, koja je oštrine, otporna na habanje, izdržljiva za dugi radni vijek. Brušeni blok izrađen je od kvalitetnog dijamantskog materijala, dođite s glatkom površinom i velikom tvrdoćom. Široke primjene : Efektivni alati za mljevenje betona / cementa / podnih boja, brzo i tečno brušenje, uklonite nalet, napravite površinu. Disk za brušenje betona štedi i vrijeme i napor, a od velike je pomoći u industriji i svakodnevnom životu. Proizvod dolazi s visokim performansama brušenja, niske buke, stabilna struktura donosi odlične performanse. Oblik brušenja : Trapezoid je vrlo agresivan segment koji se lako pričvršćuje na segmentnu ploču. Spec : TIP Artikl : Dijamantni brušenje Cipele : Diamondype : Trapezoid Color : zeleni broj zuba : 2 zuba : 80 # lista paketa : 3 x Dijamantna rublje.

Više detalja

Izbor kupaca

Anncus RT3352FBGA 10pcs

KM 2.00

Porijeklo : CN (porijeklo) Stanje : Novo Tip : regulator napona Primjena : Standard Porijeklo : CN (porijeklo) Stanje : Novo Tip : regulator napona Primjena : Standard Specifičnosti predmet

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.