• Nedavno
3m kuka 6 1000 grit Keramički čist kaput - 10 disk,

3m kuka 6 1000 grit Keramički čist kaput - 10 disk,

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Keramički čist premaz disk koji se koristi za teške primjene za povišenje i miješanje tako tvrdi OEM čistim slojevima i praškastim premazima. Upotrebljava abrazivni mineral dijamantskog razreda za produženi život i čisti konfiguraciju rupa za brušenje kako bi se spriječilo učitavanje. Preporučeni sigurnosni jastučići 3 M Cocka Clean Skidač lakirača rezervnih kopija i 3 M kukaste meko sučelje. Samo za industrijsku / profesionalnu upotrebu. Ne za prodaju ili upotrebu potrošača. Keramički čist-kaput disk koji se koristi za teške aparate za snimanje i miješanje. Upotrebljava abrazivni mineral dijamantskog razreda za produženi život i čistu konfiguraciju rupa za brušenje. Predloženi sigurnosni jastučići : 3m Priključak čistog brusnog obroka za sigurnosnu kopiju i 3 M kukaste meko sučelje.

Više detalja

Izbor kupaca

Anncus SKT24 / 12 SKT24 12

KM 1.33

Radna temperatura : Standard Snaga disipacije : standard Broj modela : originalni broj Napon napajanja : standard SKT24 / 12 SKT24 12 specifičnosti : Radna temperatura : Standard Dissipat

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.