• Nedavno
Trend cirkonijum 4 inčni delta 40 grit abrazivni brusni listovi, AB / OSC / 40Z, paket od 10

Trend cirkonijum 4 inčni delta 40 grit abrazivni brusni listovi, AB / OSC / 40Z, paket od 10

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Visoke performanse : samoosjećanje cirkonijske mrvice održava svoje performanse 4x duže od klasičnih abraziva lomljenjem, a ne zaokruživanjem, da kontinuirano izlažu svježe ivice. Tehnologija protiv kloge : Povećana razmak između čestica grit smanjuje začepljenje i maksimizira uklanjanje zaliha, posebno na pregrijavnim drvećima, punilama i bojama. Dugoslovna rezina zadržava čestice s grizom čvrsto osigurano i fleksibilno podržavanje minimizira pukotine i mrlje za dugotrajno brušenje i izdržljivost. Universal Fit : Jednostavna kontrola na vodoravnoj i vertikalnoj površini začepljenje otvorenog kaputa Povećani razmak između čestica griznih žitaricama, pogoršava se u gumi, premještajućih abrazijskih abrazije površine, posebno na težim materijalima, posebno metalskim oštrim Grit je održava rezanje performansi lomljenjem u upotrebi za izlaganje svježeg, oštrog rezača4x Vijek trajanja zavezeći se na performansima duže od abrazive za lepljenje dva slojeva drži abrazivnu mrlju čvrsto vezane za backer za povećanje životnog materijala Idealno za upotrebu na drvu, boju, metalu i žbuku3 grit za brzu uklanjanje starih završnih obrada, pripreme zaliha, metala i oblikovanja i učvršćivanje petlje brzo popravljanje u bazu i jednostavno uklanjanje prilikom rada kroz gris Fit Fuck Curse , Izuzetno tvrde grive za brzo rezanje, idealno za skidanje starih boja, uklanjanje hrđu, teški zaliv Removallong Trajni film koji podržava fleksibilan backer minimalizira gubitak pukotine i dugih trajnih brušenja i izdržljivosti.

Više detalja

Izbor kupaca

Diablo 400 Grit 50pk Sandnet

KM 15.62

Diablo 400 Grit 50pk Sandnet Diablo 400 Grit 50pk Sandnet Diablo 400 Grit 50pk Sandnet Diablo 400 Grit 50pk Sandnet Diablo 400 Grit 50pk Sandnet Diablo 400 Grit 50pk Sandnet Diablo 400 Grit

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.