• Nedavno
Šarmirani zmajevi Gnome čarape sa 2 odgovarajućeg Gnome ukrasa - Božićne čarape Poklon set - 4 komada set

Šarmirani zmajevi Gnome čarape sa 2 odgovarajućeg Gnome ukrasa - Božićne čarape Poklon set - 4 komada set

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

GNOME čarapa set sa ukrasima. Čarape : 2 plišana gnome čarapa - siva i crvena 18 inča (meki poliester). Ukrasi : 2 Plišani gnome ukrasi - sivi i crveni bivol nalaze se 7 inča. Stil : Svaka čarapa ima gnome sa plišnim nosom i lažnim krznom bradom - dajući ga jedinstvenim 3-D afektima. Zabavni poklon set : savršen za vaše gnome volim prijatelje i porodicu. GNOME čarapa set sa ukrasima. Čarape : 2 plišana gnome čarapa - siva i crvena 18 inča (meki poliester). Ukrasi : 2 Plišani gnome ukrasi - sivi i crveni bivol nalaze se 7 inča. Stil : Svaka čarapa ima gnome sa plišnim nosom i lažnim krznom bradom - dajući ga jedinstvenim 3-D afektima. Zabavni poklon set : savršen za vaše gnome volim prijatelje i porodicu. Ove božićne gnome čarape su savršen dodatak vašim Gnome božićnim ukrasima. Podudarni gnome ukrasi savršeni su punjenje čarapa koji bi pratili vaše čarape. Gnome čarape su tako nevjerovatno slatke! Zar ne možete samo vidjeti kako vise iz vašeg mantela? Napravljen od poliestera, oni su meki i dovoljno amble da drže lep pomalo dobrote iz Santa. Svaka čarapa ima gnomes nos i bradu ispod ruba na vrhu.

Više detalja

Izbor kupaca

Analee 7 miš sa čarapama

KM 1.67

Otvorene oči, crna kosa, zeleno tijelo, crvena flanela noćna kapa Drži crvene zelene i bijele strepne čarape Stavljajući njegovu čarapu za Deda Mraza da se popuni prije nego što krene

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.