• Nedavno
Axiom 1800d Camo/Purple Balistic Nylon Super Tough 300g Horse Blanket-75

Axiom 1800d Camo/Purple Balistic Nylon Super Tough 300g Horse Blanket-75

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Super teška 1800 Denier balistički najlon vanjski. 100% vodootporan i potpuno prozračan, potpuno satenska podstava. 300gm fiberfill teška težina. Duple grudne naramenice, dvostruki križ preko surcinglea, umetci za ramena. Uklonjive trake za noge sa čvrstim kopčama, reflektirajuće trake za dodatnu sigurnost, veliki rep za šator. * Najkvalitetnije ćebe sa cijenom 50% manje od ostalih vodećih brendova! Karakteristike uključuju : - napravljen od super tough ripstop 1800 Denier balističkog najlona spolja dizajniranog da se suprotstavi najtežim uslovima - 100% vodootporan i potpuno prozračan, potpuno satenska podstava - velika težina fiberfilla od 300gm kako bi vaš konj bio dovoljno topao zimi - dvostruke naramenice na prsima, dvostruki križ preko surcinglea, umetci za ramena bez ograničenja u kretanju - uklonjive trake za noge sa čvrstim kopčama, reflektirajuće trake za dodatnu sigurnost, veliki rep za šator - garancija suhe, tople, udobne i fleksibilne za vašeg konja zimi - izuzetna izdržljivost i vrhunski kvalitet po najpovoljnijoj cijeni svjedočenje kupaca : I ja zamislite da su tepisi axiom fantastični i da ne mogu dovoljno visoko govoriti o njima. Imam 6 konja i 2 imaju Saksonce i oni su punjeni, jedva da će dobiti sezonu od njih. Tanke su, a kopče su plastične. Po aksiomu, Zapravo sam otkrio da su kopče bolje (prave kopče, a ne plastična sranja) i da bolje pristaju. Ljudi također svi komentiraju dlaku mojih konja, aksiom čini čuda za svoj kaput. Platio sam 52.00 AU$isporučenog i primljenog tepiha u roku od 2 dana od plaćanja .. definitivno ih mogu preporučiti.. Najbolje vrijednosti tepih oko... - By Kahuna351 objavljeno septembar, 2009 AXIOM 600 D RAINSHEET : Super rug, savršeno odgovara vremenskim prilikama i ne pregrijava se.. - By Minninup Road objavljeno Mar, 2008 My Axiom combo uskoro će se suočiti sa svojom 3. zimom, bila je fantastična prostirka i uopšte nisam imao problema sa njom. Imao sam tepih za moj CC prošle godine, ali on je tepih trashier i potpuno ga je uništio, ali rekavši da bi to uradio bilo kojem tepihu koji je imao na sebi. - By Spottyzebra objavljeno Jan, 2007 Axiom su samo apsolutno najbolja vrijednost za novac prostirke. - Od Stormy Objavljeno Oktobar, 2005.

Više detalja

Izbor kupaca

Hy Defencex Tepih Za Konje

KM 54.60

Runo Samo Ručno Pranje Tkanina : Prošivena Postava : Flis Pričvršćivanje : Podesivi Poprečni Surcingles, Kopča Pogodan za : nakon vježbe, post kupanje, putovanje Tehnologija Tkanine

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.