• Nedavno
G. & Mrs Wood potpisao je vjenčani ukrasi za mladenke i mladenke za glavu za glavu. Drvena slova za središnji okvir za bračni par, angažman i svadbena tuš kabina ili tablica za vjenčanicu.

G. & Mrs Wood potpisao je vjenčani ukrasi za mladenke i mladenke za glavu za glavu. Drvena slova za središnji okvir za bračni par,

Zahvalnost:
KM 9.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Moderni fontovi i rustikalni stil : PISMO MRS & MRS dizajnirani su korištenjem stilskih kaligofijskih pisama koja bi odgovarala stilu vjenčanja. Izrađen je od 3 komada koji se mogu dogovoriti na mnogo različitih načina na glavnom mladenku i mladenku. Oslikano operenim bijelim bojama, rustikalni stil. Svestrana upotreba : Ovi veliki drveni MR i MRS se ne samo ne koriste kao dekor za svadbeni stol, ali i na stolu za goste, svadbena torta tablica ili u mladenku i mladenku nakon događaja kao matične ukrase. Također, može se kupiti kao lijep poklon za domaćinstvo za mladenku i mladoženje. Savršena veličina i samostojeći : Drvena set veličina savršena je za stol u središtu. Dovoljno je veliko za većinu glavnih tablica, ali također ne blokira pogled ispred mladenke i mladoženje. (G. ili MRS pisma su visoki 6 inča i cijeli set je dužine 27 inča). Debeli i jaki drveni materijali : Znak g. I MRS izrađen je od ekološkog drveta koji je savršeno rezan i mljeven koji ga čine snažnim i pogodnim za dom ukras kao i za prijem vjenčanja. Drveni mr i gospođa oprali bijelu boju, potpisuju dekor za bračni par centar ili novopečeni ukras za spavaću sobu. Ova ruzitna bijela drvena slova radi i za unos prijema kod gostujućeg tabela i takođe na stanici za svadbenu tortu. VELIKA I Čvrsta drvena slova koja mogu trajati godinama i koristiti se kod kućnih ukrasa nakon svadbene zabave. Ovaj rustikalni stil će odlično raditi za svaku vjenčanje i rustikalne prostore za kontnu temu.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.