• Nedavno
SDFGH poklon kutija sa cvijećem poput brokatskog češara Početna Prijenosna masažna češalj Duga kosa kratka kosa Lična poklona Njega kose Njega kose češalj (boja: a, veličina

SDFGH poklon kutija sa cvijećem poput brokatskog češara Početna Prijenosna masažna češalj Duga kosa kratka kosa Lična poklona Njega

Zahvalnost:
KM 4.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Linija češći natrag odgovara zakrivljenosti dlana za udoban zahvat. Glatki i zaobljeni vrhovi zuba, briga za vlasište i kosu. Glatki utor za zub u obliku u obliku ne zaglavi se, ne visi kosu i lako se češljaju i zabijaju kosu; Češljani zubi nisu gusti i ne rijetki, smanjujući kidanje i lomljenje kose. Elaboracija izrađen, sloj na sloj, koristeći tradicionalne tehnike slikanja za postizanje besmrtne ljepote. Linija češći natrag odgovara zakrivljenosti dlana za udoban zahvat. Glatki i zaobljeni vrhovi zuba, briga za vlasište i kosu. Glatki utor za zub u obliku u obliku ne zaglavi se, ne visi kosu i lako se češljaju i zabijaju kosu; Češljani zubi nisu gusti i ne rijetki, smanjujući kidanje i lomljenje kose. Elaboracija izrađen, sloj na sloj, koristeći tradicionalne tehnike slikanja za postizanje besmrtne ljepote. Linija češljevca uklapa se u zakrivljenu dlanu za udobne vrhove zuba i zaobljenih zuba, briga za vlasište i kosu glatkim utor za zube ne zaglavi se, ne visi kosu i lako se češljaju i lako se češljaju zaplet dlake; češljani zubi nisu gusti i ne smanjujući kidanje i lomljenje kose. * 5 CMColor : Kao na slici se uključuje : 1 češljem za četkicu (ostali proizvodi koji nisu uključeni) Savjet : Molimo vas da odvojite lagano odstupanje zbog ručnog mjerenja. DUE za razlike između monitora, slike ne mogu odražavati stvarne boje predmeta. Molimo pogledajte stvarni proizvod.Brushes, češljevi i igle / četke i češljevi.

Više detalja

Comb with handle:
20*4.5cm
Handleless Comb:
13.2*5cm
Color:
as pictured
Package includes:
1 brush head comb (other products not included)
hint:
Please allow slight deviation due to manual measurement.:
Due to differences between monitors, pictures may not reflect the actual colors of the item. Please refer to the actual product.:
Brushes, Combs & Needles / Brushes & Combs :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.