• Nedavno
Gretd 1 komad Unisex češaljsko prenosiva masažna češalj Duga kosa kratka kosa Lična njega kose Klašilica

Gretd 1 komad Unisex češaljsko prenosiva masažna češalj Duga kosa kratka kosa Lična njega kose Klašilica

Zahvalnost:
KM 183.54

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Linija češći natrag odgovara zakrivljenosti dlana za udoban zahvat. Glatki i zaobljeni vrhovi zuba, briga za vlasište i kosu. Glatki utor za zub u obliku u obliku u obliku ne zaglavi se, ne visi kosu i lako je češljati i kosu; Češljani zubi nisu gusti i ne rijetki, smanjujući kidanje i lomljenje kose. Elaboracija izrađen, sloj na sloj, koristeći tradicionalne tehnike slikanja za postizanje besmrtne ljepote. Linija češći natrag odgovara zakrivljenosti dlana za udoban zahvat. Glatki i zaobljeni vrhovi zuba, briga za vlasište i kosu. Glatki utor za zub u obliku u obliku u obliku ne zaglavi se, ne visi kosu i lako je češljati i kosu; Češljani zubi nisu gusti i ne rijetki, smanjujući kidanje i lomljenje kose. Elaboracija izrađen, sloj na sloj, koristeći tradicionalne tehnike slikanja za postizanje besmrtne ljepote. Linija češljevca uklapa se u zakrivljenu dlanu za udobne vrhove zuba i zaobljenih zuba, briga za vlasište i kosu glatkim utor za zube ne zaglavi se, ne visi kosu i lako se češljaju i lako se češljaju kosa; češljani zubi nisu gusti i ne smanjujući kidanje i lomljenje kose.Elaboraciozno izrađene, sloj na sloj, koristeći bezumne ljepote : 19. 5 * 5 CMColor : kao na slici : 1 češalj četkica (ostali proizvodi nisu uključeni) Savjet : Molimo vas da dopustite lagano odstupanje zbog ručnog mjerenja. DUE za razlike između monitora, slike ne mogu odražavati stvarne boje predmeta. Molimo pogledajte stvarni proizvod.Anti-statičke prirodne frizure DETANGLER češalj za muškarce i žene.

Više detalja

19. 5*5cm:
Color:
as pictured
Package includes:
1 brush head comb (other products not included)
hint:
Please allow slight deviation due to manual measurement.:
Due to differences between monitors, pictures may not reflect the actual colors of the item. Please refer to the actual product.:
Anti-Static Natural Hair Detangler Wood Comb For Men and Women :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.