• Nedavno
Juvale prazne čestitke sa kovertama, Akvarelni morski okean

Juvale prazne čestitke sa kovertama, Akvarelni morski okean

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Čestitke za sve prilike : naš set praznih kartica za sve prilike sadrži 48 okeanskih zahvalnica sa 48 odgovarajućih bijelih koverti; ovaj skup vrijednosti dolazi sa svim osnovnim stvarima koje su vam potrebne za slanje toplih želja svojim kolegama, prijateljima i porodici. Savršena veličina : svaka od vintage kartica za sve prilike sa kovertama ima približno 4x6 inča; savršeno veličine za izlaganje na kaminu, frižideru ili držaču čestitki. 6 različitih dizajna : Pronađite savršenu čestitku za Majčin dan za svoju predstojeću proslavu; ove prazne bilješke uključuju 6 različitih dizajna koji sadrže zamršene detalje i šarene ribe, meduze, konjske ribe i morske zvijezde.

Više detalja

Izbor kupaca

Sretan Rođendan Banner

KM 3.00

Omiljena dekoracija boja za rođendan dječaka i djevojčica Lakše ukrasite svoj enterijer i vanjski dekor Može se koristiti za djecu, odrasle, rođendane za starije osobe ili zabave za ku

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.