• Nedavno
Čestitka za 60. rođendan za njega-čestitka za 60. godišnjicu-rođendanska čestitka za brata sestru prijatelja-Sretna čestitka za 60. rođendan za muškarce žene-Karto-Whisky

Čestitka za 60. rođendan za njega-čestitka za 60. godišnjicu-rođendanska čestitka za brata sestru prijatelja-Sretna čestitka za 60.

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ova čestitka za 60. rođendan vam omogućava da izrazite koliko su posebni vaši voljeni i koliko ih volite. Rođendani su savršeno vrijeme da prihvatite svoj smisao za humor i pokažete svoju ljubav nekome važnom. Nudimo prekrasnih 60 rođendanskih poklona za žene i 60 rođendanskih poklona za muškarce. Naše kartice su uvijek prazne unutra ili sa malom porukom za Sretan rođendan. Oni su savršeni rođendanski poklon od 60 za prijatelja, kolegu ili šefa. Karto je poznat po širokom spektru visokokvalitetnih čestitki od 60 rođendana napravljenih od premium kartona od 325gsm sa glatkom završnom obradom, savršenih za pisanje!. Sve srećne čestitke za 60. rođendan su 5,5 inča x 8,5 inča i dolaze sa prelepom crvenom kovertom. Neka ova kartica bude savršen poklon za člana porodice, prijatelja, ljubavnika ili saradnika. Ova čestitka za 60. rođendan vam omogućava da izrazite koliko su posebni vaši voljeni i koliko ih volite. Rođendani su savršeno vrijeme da prihvatite svoj smisao za humor i pokažete svoju ljubav nekome važnom. Nudimo prekrasnih 60 rođendanskih poklona za žene i 60 rođendanskih poklona za muškarce. Naše kartice su uvijek prazne unutra ili sa malom porukom za Sretan rođendan. Oni su savršeni rođendanski poklon od 60 za prijatelja, kolegu ili šefa. Karto je poznat po širokom spektru visokokvalitetnih čestitki od 60 rođendana napravljenih od premium kartona od 325gsm sa glatkom završnom obradom, savršenih za pisanje!. Sve srećne čestitke za 60. rođendan su 5,5 inča x 8,5 inča i dolaze sa prelepom crvenom kovertom. Neka ova kartica bude savršen poklon za člana porodice, prijatelja, ljubavnika ili saradnika.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.