• Nedavno
RXBC2011 Hvala vam za kupovinu kartice crvene usne Kiss sweet paket umetak za online poslovanje paket 100, roze

RXBC2011 Hvala vam za kupovinu kartice crvene usne Kiss sweet paket umetak za online poslovanje paket 100, roze

Zahvalnost:
KM 4.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Velika vrijednost-paket od 100, Veličina : 3,5" x 2" inča (Standardna veličina posjetnice), jednostavan za korištenje. Mala karta, ali velika hvala-izrazite svoju zahvalnost za vrlo malo vremena sa malom karticom koja puno govori. Impresionirajte klijenta-potcenjeni luksuzni dizajn učiniće da vaši proizvodi izgledaju vrednije i pomoći će da ostavite dobar utisak o vašem proizvodu u njihovom umu. Ovaj dizajn je kreiran od rukom pisanih slova u kombinaciji sa crvenim uzorkom usana i štampan je na debelom kartonu kvaliteta. Prazna zadnja strana da ostavite svoje lične bilješke. Za svaku priliku-od rođendanske zabave poklon svadbena zabava favor, potrepštine za mala preduzeća, umetak za pakovanje za online prodavnicu, hvala njegova jednostavnost znači da se može koristiti za svaku priliku u kojoj je potrebna zahvala.Možete brzo podijeliti svoju zahvalnost sa ovim malim kartama. Paket uključuje 100 kartica.

Više detalja

Izbor kupaca

Sretan Rođendan Banner

KM 3.00

Omiljena dekoracija boja za rođendan dječaka i djevojčica Lakše ukrasite svoj enterijer i vanjski dekor Može se koristiti za djecu, odrasle, rođendane za starije osobe ili zabave za ku

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.