• Nedavno
Magic Četka Za Kosu – Sports Blue

Magic Četka Za Kosu – Sports Blue

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Smanjuje lomljenje : uklonite plakanje i borite se da bezbolno uklonite čvorove iz vaše kose ovom četkom za kosu; dizajniran je za brzo raspetljavanje vaše kose jedinstvenom fleksibilnošću mekog dodira. Uključuje novčanik u kožnom stilu za čuvanje. Lako se raspetljava : novo dizajnirana fleksibilna glava četke sa jedinstvenim super mekanim patentiranim čekinjama. Meke čekinje na dodir omogućavaju četkici da lako klizi kroz zapetljane i čvorove bez povlačenja, savršeno za sve tipove kose. Ergonomski dizajn ručke : udobna ručka ergonomska TPR ručka, konture vaše ruke za jednostavnu upotrebu i jedinstveni oblik omogućava meku nježnu masažu vlasišta prilikom četkanja. Mokra i suha kosa : pogodna i za mokru i za suhu kosu ova četka ima otvoren dizajn s ventilacijom koji omogućava kosi da teče kroz četku. Postavka niske temperature preporučuje se ako se koristi kao četka za oblikovanje, jer vruća ili viša postavka topline može oštetiti osjetljive čekinje ovog sredstva za raspetljavanje. Njega proizvoda : ova četka dolazi sa zaštitnim novčanikom u kožnom stilu za zaštitu delikatnih dlačica prilikom skladištenja. (Čuvanje bez zaštite može oštetiti delikatne čekinje i smanjiti životni vek vašeg MHB-a). Nemojte koristiti hemikalije ili gruba sredstva za čišćenje prilikom čišćenja četke jer to može oštetiti premaz MHB-a. Očistite toplom vodom i čuvajte u suvom stanju. Magic četka za kosu Detangler – razlika je magičan! Ova profesionalna čarobna četka za kosu fleksibilna ventilirana četka za kosu je najnježniji i najbrži način za raspetljavanje vaše kose. Stil i mekoća čekinja sa fleksibilnom glavom, omogućava vam da bez napora prođete kroz kosu bez zaglavljivanja ili povlačenja. Sa zadovoljstvom donosimo novi šareni asortiman četkica koji odgovara različitim estetikama u vašem životu. Lako se razlikuje od ostalih četkica u istom domaćinstvu, teretani, kancelariji, stanu, spavaonici i svim ostalim mjestima na kojima uzimate proizvode za kosu. Ova četka za kosu dizajnirana je za brzo raspetljavanje vaše kose imajući na umu jedinstvenu fleksibilnost i stabilnost mekanog dodira. Željeli smo napraviti višenamjensku četku za kosu za različite stilove vašeg života. Bilo da ispravljate, umirete, fenirate, uvijate ili više, željeli smo vam dati opciju za četku koja odgovara vašim potrebama. Naše četke dolaze s putnom torbicom za zaštitu vaše četke i kose od vanjskih elemenata i prljanja.

Više detalja

Izbor kupaca

Annie Vent četkica, žuta

KM 1.07

Četka za odzračivanje Ventilaciju zraka direktno na kosu Smanjuje vrijeme sušenja Kugla prekrivena čekinja Udobno prianjanje 100% kvalitetan proizvod Savršeno za stil Visok dizajn Venti

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.