• Nedavno
Hanami jastuk za kosu masaža masaža za košulje ovalna kosa za sve tipove kose sa češaljkom i čišćenjem kose

Hanami jastuk za kosu masaža masaža za košulje ovalna kosa za sve tipove kose sa češaljkom i čišćenjem kose

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ova četkica za tangle savršeno radi s ravnom kosom, kovrčavom kosom, tankom kosom, gustom kosom, oštećenom kosom, perikama, pa čak i proširenjima! Četkanje je bez bola na vlažnoj ili suvoj kosi s manje loma. Spremite kosu da izlazite i završite na podu kupatnosti ili u odvodu!. Fleksibilne čekinje četkice savršene su za odrasle i djecu s tendernim ili osjetljivim vlasilima. Jedinstvene čekinje mogu lagano odvojiti čak i najteže zapetljane bez rippa, yankinga ili povlačenja. Ostavlja s sjajnim i svilenim sa manje frizura. Nije potreban zataknuti sprej ili tretmane!. Četkica ima bezbolne meke plastične čekinje koje klizi kroz kosu nježnije od širokog češalj zuba. Čekinje su dovoljno dugo da masiraju vlasište, povećavajući cirkulaciju i pomažu zdravom rastu kose. Ručka koja se lako koriste osigurava da vam nikada neće izbaciti iz ruke. Čišćenje četkica uključeno je u proizvod, tako da možete lako očistiti i produžiti život češalj. Fleksibilni zračni jastuk, dok se češlja kose može masirati vlasište, opuštajući vlasište.Unique "Disanje zračnog jastuka", ublažite kosu i stres vlasišta.Small dizajn zraka, ventilacija i bakteriostaza, pomaže u odvoditi vodu nakon pranja.EZvobivene igle, postepeni raspored, jednostavan za otključavanje masaže vlasišta.UNGLOGS kose. Veliki red elastičnih igle olakšava uništavanje čvorova. Ispravite kosu.Mazirajte vlasište, "disanje" dizajn zračnog jastuka pomaže u promociji cirkulacije krvi i ublaži pritisak na glavu.It je za oblikovanje, pomaže u stvaranju stilskih frizura kada puhate sušenje ili oblikovanje.Scalp masažni terapeut za zdravu kosu.Ingerno izrađen, udoban i novo iskustvo.To je uključeno čišćenje četkice za kosu, tako da možete lako očistiti i produžiti život češalj.

Više detalja

Izbor kupaca

Kinkz Detangling četka

KM 0.67

Kinkz Detangling četkica za prirodnu kosu, Detantler četkica za prirodnu crnu kosu kovrčavu kosu Afro 3 / 4 ABC tekstura, brže i lakše tangler mokra ili suha kosa bez bolova...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.