• Nedavno
Heimp okrugla četkica za kosu, češkom za oblikovanje kose Okrugli četkica za stil alata Statički negativan ion masaža vlasila zaglađivanje kose najlonska valjka za kosu za salon Početna Crna Češlja za kosu (veličina:

Heimp okrugla četkica za kosu, češkom za oblikovanje kose Okrugli četkica za stil alata Statički negativan ion masaža vlasila zaglađivanje

Zahvalnost:
KM 13.78

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ova frizura savršena je za dom, putovanja, odmor ili čak uredsku upotrebu. A češske zube izrađeni su od visokokvalitetnog toplotnog materijala, takva kombinacija materijala može visoke temperature i statičke elektriciteta. Visoka efikasnost : vlažna i suha, pogodna za ravnu i kovrčavu kosu kako bi udovoljila vašim različitim potrebama za oblikovanje. Dajte svojoj kosi prekrasan i zgodan izgled. Bilo za svakodnevnu upotrebu ili profesionalni stil, naše stilske četke dobit će posao s lakoćom. A češske zube izrađeni su od visokokvalitetnog toplotnog materijala, takva kombinacija materijala može visoke temperature i statičke elektriciteta. Istovremeno, okrugla četka za kosu rasipa prirodna ulja u kosu, smanjujući frizuzu i napuštajući kosu mekom. Visoka efikasnost : vlažna i suha, pogodna za ravnu i kovrčavu kosu kako bi udovoljila vašim različitim potrebama za oblikovanje. Ručke su vrlo ravne i vrlo bez napora za upotrebu. Možete ga koristiti za stil kose bilo kada, bilo gdje. Savršeno za proširenja i perike za kosu. Heimppecifikacija : TIP Art : Okrugli Hairbrush Material : , najlon, Tube Niguriranje : Pogodno za salon ili kućnu upotrebu Lista paketa : 1 x okrugla četkica za kosu. Valjkasti četkica za kosu oslobađa negativne ine dok se zagrijava da zatvori kutikuli i brinu o vašoj kosi. Valjkasti četkica za kosu oslobađa negativne ine dok se zagrijava da zatvori kutikuli i brinu o vašoj kosi. Višenamjenska primjena : Ova četkica je jednostavna za držanje, bez povlačenja, pogodne za sve tipove kose, mogu se ispraviti, uvijeni, puhati češljem za sušene prašine mogu se koristiti za stil šiške, možete uživati ​​u svojoj kosi u bilo kojem trenutku i bilo gdje. Ova frizura savršena je za dom, putovanja, odmor ili čak uredsku upotrebu. Napravljen od visokokvalitetnog materijala : Naša četka za oblikovanje kose izrađena je od najlonskih čekinja, koja su mekana i prilagođena kože, fleksibilna da izbjegavaju i masiraju vlasište za vašu udobnost. Svakodnevna upotreba zadržat će vam bez kose i bez frizura. Istovremeno, okrugla četka za kosu rasipa prirodna ulja u kosu, smanjujući frizuzu i napuštajući kosu mekom. Savršeno za proširenja i perike za kosu. Korisnička ručka : Ukupna struktura češlja dizajnirana je u obliku suza, što je vrlo lako prianjati. Raspored češljanih zuba osigurava da češljate svaku jednostruku kosu, ne ostavljajući mrtvog prostora. Dajte svojoj kosi prekrasan i zgodan izgled. Bilo za svakodnevnu upotrebu ili profesionalni stil, naše stilske četke dobit će posao s lakoćom.Višenamjenska primjena : Ova četkica je jednostavna za držanje, bez povlačenja, pogodne za sve tipove kose, mogu se ispraviti, uvijeni, puhati češljem za sušene prašine mogu se koristiti za stil šiške, možete uživati ​​u svojoj kosi u bilo kojem trenutku i bilo gdje.

Više detalja

Item Type:
RoundHairBrush
Material:
, Nylon, Tubing
Usage:
Suitable for Salon or Home Use
Package List:
1 x Round Hair Brush :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.