• Nedavno
WalkDiary Detangler četka za kosu Set četkica za masažu vlasišta za žene 2 pakovanja

WalkDiary Detangler četka za kosu Set četkica za masažu vlasišta za žene 2 pakovanja

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Savršeno za upotrebu sa suvim šamponom. Djeluje na mokru i suhu kosu. Četke za kosu su lagane, za putovanja i dolaze sa uravnoteženom ručkom za držanje koja pruža optimalni komfor tokom upotrebe. Oblik sirene, lijep izgled. Smanjuje bol i štiti od ispucalih vrhova i lomljenja. ✿Ergonomski dizajn : ergonomski dizajnirana ručka za četkicu stane tačno u dlan i čini češljanje kose bržim i lakšim. ✿Okrugla glava četke : četkica ima glatke zaobljene vrhove čekinja, udobna je za masažu vlasišta bez povrede vlasišta. ✿Pogodno : četka za kosu odgovara za brzo i efikasno raspetljavanje i oblikovanje na svim tipovima kose, mokroj ili suvoj, za stvaranje elegantne, ravne kose bez čvorova. ✿Lijep izgled : oblik sirene sa gradijentnom bojom može se koristiti kao ukras ili kao četka za kosu. Lako za nošenje u torbi dok ste u pokretu. ✿Široka upotreba : Mermaid četke za kosu su lagane, najbolje za oblikovanje u svakodnevnom češljanju svih tipova kose. Sjajni su Božićni pokloni za žene, muškarce i djecu. Dizajniran za upotrebu na mokroj ili suvoj kosi. Ova četka savršeno radi sa ravnim, kovrčavim, teksturiranim, gustim i valovitim dlačicama!. Četke su ergonomski dizajnirane tako da udobno stanu u vaš dlan.

Više detalja

Izbor kupaca

Dye dlaka i četkica 4pcs

KM 0.67

Materijal : plastika Boja : crna Tip : Barber češalj Materijal : plastika Boja : crna Tip : Barber češalj Praktično za upotrebu : Smanjenje gubitka kose, jednostavno češljanje za razl

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.