• Nedavno
Adamas-Beta visokokvalitetni drveni stalak za ispitne cijevi, 10 Rupa, vanjski prečnik dozvoljen od epruveta 22mm

Adamas-Beta visokokvalitetni drveni stalak za ispitne cijevi, 10 Rupa, vanjski prečnik dozvoljen od epruveta 22mm

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

10 Rupa, prečnik ispitne cijevi ≤ 22mm.izrađen od kvalitetnog drveta, jak i izdržljiv, lako čišćenje. Visoko polirana površina, bez ivica i oštrih, široka baza obezbeđuje stabilnost i sprečava prevrtanje. Profesionalna proizvodnja,izuzetna izrada,lijepa i praktična, dugoročna upotreba. Idealno za laboratoriju, može pružiti jasan pregled sadržaja cijevi i praktično umetanje i uklanjanje cijevi. Specifikacije paket : 1 rupe : 10 Materijal : drveni Prečnik : 22 mm karakteristike izrađene od kvalitetne drvene, jake i izdržljive, lako čišćenje visoko polirane površine, bez ivica i oštrih, široka baza pruža stabilnost i sprečava prevrtanje. Profesionalna proizvodnja,izuzetna izrada,lijepa i praktična, dugoročna upotreba. Pogodan je za upotrebu u naučno-istraživačkim, medicinskim i zdravstvenim, industrijskim i rudarskim preduzećima i fakultetima i drugim laboratorijama.

Više detalja

Izbor kupaca

Kocke Stalci Razne Boje

KM 1.33

Gurnite ove polipropilenske police zajedno u više orijentacija Naša user friendly cube rack je imperativ za svaku laboratoriju Gurnite ove polipropilenske police zajedno u više orijentaci

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.