• Nedavno
DUXEDO ženski dodaci za kosu, isječci kandže za kosu, ženska kosa štapića kose manžet za kosu za kosu za kosu retro zaručice proizvođača lepinja, zlato

DUXEDO ženski dodaci za kosu, isječci kandže za kosu, ženska kosa štapića kose manžet za kosu za kosu za kosu retro zaručice proizvođača

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Minimalistički dizajn, oblik, polukrug i šuplji zakrivljeni oblikovani. Jedinstveni poklon za vas i vaše voljene, prijatelje, porodicu itd. Izrađen je od premium legure materijala, vrlo izdržljiv i može se koristiti duže vrijeme. Dizajniran za žene sa dugom ili gustom kosom, uklapa se većina frizera. Hvala na izboru. Ako imate bilo kakvih pitanja, ostavite poruku i mi ćemo vam dati odgovor na vrijeme. Minimalistički dizajn, oblik, polukrug i šuplji zakrivljeni oblikovani. Jedinstveni poklon za vas i vaše voljene, prijatelje, porodicu itd. Izrađen je od premium legure materijala, vrlo izdržljiv i može se koristiti duže vrijeme. Dizajniran za žene sa dugom ili gustom kosom, uklapa se većina frizera. Hvala na izboru. Ako imate bilo kakvih pitanja, ostavite poruku i mi ćemo vam dati odgovor na vrijeme. Opis : - izrađen od premium leguralnog materijala, vrlo izdržljiv i može se koristiti za dugo vremena. - Minimalistički dizajn, oblik, polukrug i šuplji zakrivljeni oblikovani. - Dizajniran za žene sa dugim ili gustom kosom, uklapa se većinu frize U gomili kada ga nosite. - Jedinstven poklon za vas i vaše voljene, prijatelje, porodicu, etc.Specifikacija : - Materijal : Legura - Veličina : 10,2x1x5,3cm / 4x0.4x2 inčni pakaža uključuje : 1 komad kanfa za kosu : 1. Molimo vas da dopustite neznatnu razliku od boje između stvarnog predmeta i slika zbog razlike između monitora.2. Molimo vas da dopustite laganu grešku u mjerenju. Naknadite se za svoje ljubazno razumijevanje i lijepi dan kupovine!.

Više detalja

- Material:
Alloy
- Size:
10.2x1x5.3cm/4x0.4x2 inch
Package Includes:
1 Piece Hair Cuff Bun Clip:
Note:
1. Please allow a slight color difference between the real item and the pictures due to the difference between monitors.:
2. Please allow a slight measurement error.:
Hope for your kind understanding and have a nice shopping day! :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.