• Nedavno
Zubice za kosu Zbirke mini kose perle za brade za prljave pletenice za narukvice za ogrlice za kosu za kosu

Zubice za kosu Zbirke mini kose perle za brade za prljave pletenice za narukvice za ogrlice za kosu za kosu

Zahvalnost:
KM 4.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Može se koristiti u različitim prilikama za stvaranje različitih stilova u skladu s vašim potrebama. Češljelji za kosu za fino ukrasne kose Barrettes za djevojčice Mnogo vintage kose Barretts Baby Girl Barrettes za antikne francuske lutke glave malih hljebnica sa biserima Barretts Clips Metal. Ima širok spektar upotrebe, poput brada, prljavih pletenica, narukvice, ogrlica i drugih dodataka. Žene Barrettes za fine kose Big Barrettes za kosu Barrettes Clips Metal Vintage kose Barrettes za djevojke Ženske kosu za kosu Vintage kose Barrettes Big Barretts Plain kose Barrettes za djevojke 2-4. Lagana težina, vrlo pogodna za bradu i kosu, lako i prikladno za upotrebu. Mačja kosa za kosu čine male šljokice sa biserima francuski kopče za crtene kopče Metal Baby Girl Barrettes za dječji držač za djevojke Plekotine za kosu inicijali Lopovi vintage kose za finu kosu. Prikladno je pohraniti i nositi i ne zauzima dodatni prostor. Barrettes za kosu za djevojčice 2-4 Ženske isječke za kosu Todler kose za kosu za kosu za djevojčice za djevojčice Mnogo vintage kose Barrettes antikne francuske glave lutke Barretts Balls francuska kopča. Vintage srebrni metalni finiš čini da ove perle izgledaju vrlo lijepo i privlače pažnju ljudi. Barrettes za djevojke Neki klizne kose Barrettes za debelu kosu Dječje klizače za kosu biserne barete za kosu parovi Barrettes kopče Metalni mali metalni Barrettes za tanki kose Mali metalni Barrettes za djevojčice Barrettes za djevojčice. Zbičica za kosu Mini kose perle za brade za prljave pletenice za narukvice za kolibu za kosu za kosu mini kose perle za brade za brade za narukvice za narukvice za narukvice za narukvice : aluminijska legura boja : kao što se slika prikazuje (zbog razlike) (zbog razlike) Između različitih monitora, slika može imati blagu boju razlika. Molimo vas da vam se ne smeta prije naručivanja, hvala!) Težina paketa : 20g Veličina paketa : 10x8x1,5cm, (molimo vas da se po runičnoj mjeri. Obavezno ne smetate prije narudžbe.).

Više detalja

Izbor kupaca

Solustre 8 kom.

KM 14.55

Jedinstveni isječci za kosu Cvjetni metalni isječci za kosu, ne samo dekorativni, već i praktični kada čine, pranje lica, kuhanje za držanje kose Stezaljke za kosu Praktične kopče z

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.