• Nedavno
3 kom akrilik perlare za kosu ekstenzije kose oblivače kose češljci za kosu vole srce kose igle za kosu

3 kom akrilik perlare za kosu ekstenzije kose oblivače kose češljci za kosu vole srce kose igle za kosu

Zahvalnost:
KM 5.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : akril ljubavni heart i metalni isječak; Izdržljiv materijal, lijep i izvrstan izgled. Veličina : Ukupna dužina je cca. 26cm / 10.2 INCH, dužina isječka je cca. 2.3cm / 0,9 inča, ljubav srca je cca. 1 * 0,9cm / 0,39 * 0,35 inča. Paket je uključen : 3 komada ljubavnog susretanih isječaka na kosu. Lijepo je koristiti sam ili u kombinaciji. Jednostavan za upotrebu : Jednostavan za stavljanje i isključivanje, neće povrijediti vašu kosu. Učinite vas ljepšim i modnijim. Široko nanošenje : Može se primijeniti u različitim prilikama, poput fotografije, zabave, vjenčanja, performansi, cosplay, festivali, karnevali, kostim Party itd. Opis : Ove dlake su izrađene od kvalitetne legure, smole i gudačkog materijala, izdržljive i ne lako se slomiti. Ove ukrasne isječke za kosu su odlične za nošenje u zabavi ili dnevnim modnim odijelima. Pogodno za većinu frizura i različitih scena, poput stranaka, plesova, događaja, vjenčanja, godišnjica, rođendana itd. Napomena : Zbog ručnog mjerenja, molimo dozvolite malo mjerne greške. Zbog razlika između ekrana monitora, stvarna boja može se malo razlikovati od slike.

Više detalja

Izbor kupaca

Solustre 8 kom.

KM 14.55

Jedinstveni isječci za kosu Cvjetni metalni isječci za kosu, ne samo dekorativni, već i praktični kada čine, pranje lica, kuhanje za držanje kose...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.