• Nedavno
Klip za kosu slatka isječak za kosu za kosu klipni klip ženke smiješne šefne odjeće Bočne šiške kopče gigantski isječak

Klip za kosu slatka isječak za kosu za kosu klipni klip ženke smiješne šefne odjeće Bočne šiške kopče gigantski isječak

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Udobno za nošenje : Ove isječke za kosu su savršene za dame svih dobnih skupina, noseći se u svakodnevnoj izgledi. Dizajniran da drži kosu na mestu, meke hvataljke no ouch, odličan kvalitet i odličan za tanku kosu do guste kose. Ako imate bilo kakvih pitanja o našem proizvodu, osjećajte se da nas kontaktirate. Dat ćemo sve od sebe da vam pomognemo da riješite probleme. Stručno izrađen sa izdržljivim za pružanje dugotrajne, pouzdane upotrebe. Namješteno sa opruge za dužist za osiguranje sigurnog prianjanja. Poklon : Elegantne isječke za kosu savršeni su pokloni u rođendanskoj zabavi, Valentinovo, majčin dan, Božić ili drugi. Dajte sanjivo osjećaj ženama i djevojkama. Klip za kosu Slatki klip za kosu za kosu šišanje Ženski smiješni headwew clip divovski klipni klip za kosu za kosu za kosu bočne šipke čelični klipni klip : plastična boja : kao što se slika prikazuje, kao što se slika prikazuje ( Zbog razlike između različitih monitora, može imati blagu razliku u boji. Molimo vas osigurajte da ne smetate prije naručivanja, hvala!) Pakovanje težina : 30g Veličina paketa : 10x5x2cm, (molimo vas da se pošiljate 1-3 mm zbog ručnog mjerenja . Provjerite da ne smetate prije naručivanja.).

Više detalja

Izbor kupaca

Coheali Girl Clips 24 kom.

KM 7.00

Dodatna oprema za kosu Djeca, djeca, djevojke, tinejdžeri, žena Mini Barrettes Moderan dizajn ovog kopča za kosu čini vas atraktivnijim i elegantnim, a također je vrlo pogodan za svako

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.