• Nedavno
20pcs šljokica za kosu za kosu i 2 djevojke Veliki lukovi za rođendan Valentine Halloween Toddlers Pribor

20pcs šljokica za kosu za kosu i 2 djevojke Veliki lukovi za rođendan Valentine Halloween Toddlers Pribor

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pakovanje : 20 ciljeva u obliku srca u obliku srca + 2 crna kopče za crnu boju. Upotreba : Svaka vrsta isječaka može koristiti sam ili ukrasiti kopče za luk sa isječcima u obliku srca. Boja : ružičasta, žuta, plava, bijela, ruža, smeđa, crvena i 3 miješane boje Barrettes srce za vas, nevjerojatne boje nevjerojatne odgovaraju!. Povratak : Slatki dnevni zaljubljeni i kopče za kosu izrađeni su sjajnim crvenim i ružičastom, dizajnirane sa slatkim srcima, vrlo romantičnim, što će poboljšati atmosferu za vaše romantične trenutke. Savršeni accesorios za Valentinovo, St.Pattys, Uskrs, vjenčanje, Božić, Nova godina, Noć vještica, Dan zahvalnosti, tematske stranke, kostim show, dramska i bilo kakve posebne prilike, čineći da ste shiniest između ostalih djevojaka. Eervice : Voleli bismo odgovoriti na bilo koje pitanje našeg proizvoda. Pakovanje : Uključite 20pcs Girls 'oblikovane kose u obliku srca u 10 boja, sjajni kopča za kosu koristi se za jednu dekoraciju, konjske repe i pletenice. Dovoljna količina tako da ne morate brinuti o dizajnu frizure. Pakovanje : Uključite 20pcs Girls 'oblikovane kose u obliku srca u 10 boja, sjajni kopča za kosu koristi se za jednu dekoraciju, konjske repe i pletenice. Dovoljna količina tako da ne morate brinuti o dizajnu frizure. Ukupno je uključeno u 22 stavke, uključujući 20 isječaka u obliku srca i 2 kopče od tkanine, koji se mogu koristiti sami ili sa DIY-om.

Više detalja

Izbor kupaca

Solustre 8 kom.

KM 14.55

Jedinstveni isječci za kosu Cvjetni metalni isječci za kosu, ne samo dekorativni, već i praktični kada čine, pranje lica, kuhanje za držanje kose Stezaljke za kosu Praktične kopče z

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.