• Nedavno
Orange suncokret koše koše - cvjetna kožna kosa - kožna klizača kose - Pribor za kosu - Pin za kosu

Orange suncokret koše koše - cvjetna kožna kosa - kožna klizača kose - Pribor za kosu - Pin za kosu

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pin za kosu. Pin za kosu. Rukovanje punim popisom materijalamaterijala : vrhunska američka koža, drveni štap, akrilni kožni boja za čizme, ručno izrađen "suncokret" Ženska kožna bačva za kožu nudi elegantan i funkcionalan dodatak za kosu. Sa zabavnim cvjetnim uzorkom. Na narandžastoj boji. Uvijek smo sretni za izradu Barrettesa u drugim bojama, upucajte nam poruku ako ste zainteresirani : ) * napravljen od vrhunske zrna američke kože. * Odlikuje se 10 mm tirkizno dražesno za zakovica. * Sigurno u kosi sa izdržljivim drvenim štapom (dodatno) Štap koji je uključen u red). Mreža 2 '' Visoka do 3 '' širine od unutarnje strane rupa (idealno za srednje do duge debele ili kovrčave frizure).

Više detalja

Izbor kupaca

Coheali Girl Clips 24 kom.

KM 7.00

Dodatna oprema za kosu Djeca, djeca, djevojke, tinejdžeri, žena Mini Barrettes Moderan dizajn ovog kopča za kosu čini vas atraktivnijim i elegantnim, a također je vrlo pogodan za svako

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.