• Nedavno
Božićska dječja kosa za božićne drvce Elks Sequins Clip za bebe 6 boja Žene kose Barrettes za gustu kosu

Božićska dječja kosa za božićne drvce Elks Sequins Clip za bebe 6 boja Žene kose Barrettes za gustu kosu

Zahvalnost:
KM 0.44

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Možete ih nositi i u svom svakodnevnom životu. Sa klasičnim dizajnom kose, izgledaju slatko i osjetljive, lako se podudaraju sa većinom vaše odjeće i kose Boje, dovodeći lijepe dodire vaš božićni odmor je zabavniji. 【Fino izrada】 Ove božićne kopče za kosu izrađene su od kožne tkanine, koje se ne može slomiti ili deformirati, a može se koristiti duže vrijeme; Povratak je metal, što je teško i čvrsto, ugodno je držati kosu, a nije lako pasti ili labavo. 【Lagana za habanje】 Svaka božićna djevojka za kosu je dužine 4cm / 1,6in, pogodan za većinu djece i veličine djece, možete ga isjeći na većini mjesta za prikaz vašeg šarma i slatkoće; Oni su vrlo lagani, tako da se nećete osjećati preopterećenim čak i ako je dugo nosite. 【Lagana za habanje】 Svaka božićna djevojka za kosu je dužine 4cm / 1,6in, pogodan za većinu djece i veličine djece, možete ga isjeći na većini mjesta za prikaz vašeg šarma i slatkoće; Oni su vrlo lagani, tako da se nećete osjećati preopterećenim čak i ako je dugo nosite. 【Božićni elementi】 Ovi isječci dolaze u raznim božićnim uzorcima, poput božićnog drveća, zvona, elksa, santa clau itd. 【Označite svoju ljepotu】 Božićne kopče za kosu za kosu mogu se koristiti za razne prigode, poput halloween zabava, božićnih zabava, zabava, stranka, cosplay, nastupi, fotografija, rođendana, itd. Možete ih nositi i u svom svakodnevnom životu.【Božićni elementi】 Ovi isječci dolaze u raznim božićnim uzorcima, poput božićnog drveća, zvona, elksa, santa clau itd. Sa klasičnim dizajnom kose, izgledaju slatko i osjetljive, lako se podudaraju sa većinom vaše odjeće i kose Boje, dovodeći lijepe dodire vaš božićni odmor je zabavniji.

Više detalja

Izbor kupaca

Coheali Girl Clips 24 kom.

KM 7.00

Dodatna oprema za kosu Djeca, djeca, djevojke, tinejdžeri, žena Mini Barrettes Moderan dizajn ovog kopča za kosu čini vas atraktivnijim i elegantnim, a također je vrlo pogodan za svako

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.