• Nedavno
Život Vozača Autobusa, Čaša Za Šut, Crni Učitelj

Život Vozača Autobusa, Čaša Za Šut, Crni Učitelj

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pokloni za vozača autobusa-Bijelo staklo sa Crnom unutrašnjosti, jedinstveno i smiješno staklo. Staklo od 1,5 unce, izdržljiva keramička konstrukcija. Može se prati u mašini za sudove. Pokloni za vozača autobusa pokloni : štampano, napravljeno i otpremljeno iz SAD-a. Počastite se ili ovo učinite savršenim poklonom. Dimenzije : 2.4" x 2.4" x 2.0" (V x Š x d) / 6.2 " (circ.). Naši keramički pokloni za vozača autobusa čašice za čaše donose personalizirani dodir potrepštinama za bar koji je idealan za svadbene potrepštine, pogodnosti za maturalne zabave, božićne poklone, rođendanske poklone, barware i još mnogo toga. Ovaj proizvod je napravljen po narudžbini, samo za vas!.

Više detalja

Izbor kupaca

Staklo Za Zastavu Monaka

KM 1.00

Staklo u stilu 5x6cm Mjere 2,25" visok i 1,8 " u prečniku Suvenir iz Monaka Veoma rijedak i teško pronaći predmet Može imati utisnut logo proizvođača sa strane stakla Evo veoma retkog

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.