• Nedavno
Set četvrtastih čaša za tekilu, viski, Brendi. Jasni mali smiješni strijelci za piće kocke Mini staklo, 6 kom, 2 oz

Set četvrtastih čaša za tekilu, viski, Brendi. Jasni mali smiješni strijelci za piće kocke Mini staklo, 6 kom, 2 oz

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Neka svaki snimak bude događaj-impresionirajte svoje goste ovim zadivljujućim kvadratnim čašama sa teškom bazom i modernim dizajnom. Savršeno za posluživanje snimaka vaših omiljenih žestokih pića. Izdržljive i otporne na ogrebotine-napravljene od visokokvalitetnog stakla otpornog na ogrebotine i udarce, ove hladne naočare su dizajnirane da traju. Višenamjenske - ove četvrtaste čašice mogu se koristiti za tekilu, viski, votku i druga pića, što ih čini svestranim i savršenim za bilo koju vrstu pića. Svestrano i sa stilom - ove prozirne naočare savršene su za svaku priliku, bilo da se radi o zabavi, vjenčanju ili noćnom piću sa prijateljima. Savršen poklon-ove četvrtaste naočare dolaze u elegantnoj poklon kutiji, što ih čini savršenim poklonom za svaku priliku. Pažljivo dizajniran da maksimizira ukus svakog pića. Ovaj set za degustaciju ima sve što Vam je potrebno za poboljšanje vašeg iskustva pijenja. Kvadratna baza pruža bolju stabilnost u poređenju sa čašama okruglog oblika. Deblja čaša na dnu spriječit će da se razbije kada neko udari čašu nakon što popije piće. Idealno za držanje pravih hitaca i mješovitih strijelaca. Višenamjensko staklo, odlično za mjerenje koktela. Poslužite i pijuckajte sa do šest osoba odjednom. Set za degustaciju vam omogućava da prijateljima poslužite male degustacije vaših omiljenih pića. Ne postoji ispravan ili pogrešan način za pijuckanje pića, sve dok pijuckate. Dodajte sol, limetu ili bilo šta što Vam je potrebno za stvaranje savršenog iskustva pijuckanja.

Više detalja

Izbor kupaca

Staklo Za Zastavu Monaka

KM 1.00

Staklo u stilu 5x6cm Mjere 2,25" visok i 1,8 " u prečniku Suvenir iz Monaka Veoma rijedak i teško pronaći predmet Može imati utisnut logo proizvođača sa strane stakla Evo veoma retkog

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.