• Nedavno
Lolita ručno oslikana pucačina, Santa zabava

Lolita ručno oslikana pucačina, Santa zabava

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zvanično licencirani Lolita ruka obojena shooter stakla sa jedinstvenim shot recept na jednoj strani. Dvostruki kapacitet od 2 unce. Čaša brod u lolitin potpis poklon kutija, prepoznatljiv okrugla kutija sa poklopcem koji jastuci staklo za čuvanje. Pažljivo ručno farbano; jarke boje i ukrasi se nanose sa pedantnim detaljima. Preporučuje se nežno pranje ruku. Jednostavno rečeno, u dizajnerskom studiju Santa Barbara pravimo ono što volimo i volimo ono što zarađujemo. Jedna i jedina..Lolita. Osvojila je svijet 2004.godine kako bi postala najtopliji brend poklona u SAD-u sada, nakon mnogih uspješnih proizvoda, dizajna i kolekcija, nastavlja stajati iza onoga u što je oduvijek vjerovala..taj život treba proživjeti punim plućima i svaki trenutak treba slaviti. Koji je tvoj trenutak? Obilježite ga čašom za vino, Margaritu ili martini, strijelcem, čašom za kamenje ili pilsnerom. Za bilo koji od velikih životnih trenutaka, postoji stil Lolita koji mu odgovara. Svaki strijelac stakla je ručno obojena i iznutra i spolja. Jedna strana stakla sadrži jedinstveni recept za snimke. Sakupi ih sve. Staklo kapaciteta 2 unce dolazi upakovano u potpis Lolita poklon kutija. Preporučujemo lagano pranje ruku.

Više detalja

Izbor kupaca

Belize Dvostruko Staklo

KM 4.97

Staklo u stilu 5x6cm Mjere 3" visok i 2 5 / 8 " u prečniku Suvenir iz Belizea Veoma rijedak i teško pronaći predmet Izuzetno kolekcionarski dizajn zaštićen autorskim pravima kompanije a

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.