• Nedavno
Čistač stopala,sredstvo za uklanjanje kalusa za čarape za stopala,profesionalna turpija za stopala za mrtvu kožu,potrepštine za pedikir strugač za pete od nerđajućeg čelika za stopala, može se koristiti i na suvim i na mokrim nogama.

Čistač stopala,sredstvo za uklanjanje kalusa za čarape za stopala,profesionalna turpija za stopala za mrtvu kožu,potrepštine za pedikir

Zahvalnost:
KM 3.24

Količina robe
Dostupno na zahtjev

[PREMIUM alati za pedikir]; naša turpija za stopala je veoma popularna u SAD. Ergonomski dizajn čini odličan posao uklanjanja žuljeva, ovom peraču za stopala vjeruju stručnjaci. [Visokokvalitetni materijal]; napravljen od hirurškog nerđajućeg čelika , set turpija za stopala je periv i za višekratnu upotrebu. Oni su blagi za vašu kožu i sigurno i bezbolno uklanjaju mrtvu kožu sa vaših stopala. [Profesionalna turpija za stopala]; turpija za uklanjanje kalusa može se koristiti za mokro stopalo ili bilo koje vlažno stanje, uklanja mrtvu kožu, žuljeve i otvrdnutu kožu.Posebno djeluje sjajno za piling ispucale pete, neka vam stopala postanu beba-meka, glatka i opet lijepa. [Lagani dizajn ] ; foot turpija rašp ručka je napravljena od vrhunskih materijala sa neklizajućom mat teksturom koja pruža izuzetno dobro prianjanje. Ručke imaju rupu za praktično kačenje i sušenje nakon upotrebe. [Služba za korisnike];prijateljska Služba za korisnike - možete nas kontaktirati, ako postoji bilo kakvo pitanje sa našim proizvodom. Dat ćemo sve od sebe da vam omogućimo srećno iskustvo kupovine.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.