• Nedavno
Božićni bell ukrasi Božić viseće željeznog zvona ukras Jingle Bells Božićna stabla Privjesak Ornament Santa Claus Snjegović Bell Viseći dekor Božićno zvono Dekoracija (boja: srebrna, Veličina:

Božićni bell ukrasi Božić viseće željeznog zvona ukras Jingle Bells Božićna stabla Privjesak Ornament Santa Claus Snjegović Bell Viseći

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Aplikacija za više scene】 : Božićni ukrasni zvona mogu se objesiti na božićnim drvećem, vratima, zidovima, kaminima i svim mjestima koja su potrebna dekoracija, a mogu se koristiti i za gramenke, obloge poklona, ​​božićnih vijenca itd. Božićna atmosfera u vašem domu. Classic Santa Claus i snjegović savršeno se podudaraju sa Božićom ili Novom godinom, stvarajući radosnu atmosferu. Slatki mali zvonik izrađen je od željeza i svjetlost je u težini za podršku vašoj dugoročnoj upotrebi. Slatki božićni privjesci opremljeni su užadima. Lagani dizajn pogodan je za razne prigode. Božićna zvona su vrlo pogodne za viseće na božićnim drvećem, vratima, prozorima, dvorištima, vrtovima, zidovima, kaminama, trgovinama i uredima. Ova mala zvona zvona mogu se koristiti bilo gdje da dočekuju dolazak Božić i praznike. Zvona će napraviti zvuk kada se trese, stvaraju svečanu i svečanu atmosferu i dodaju više zabavnije vašem životu. Veličina proizvoda : 10x8cm / 3,9x3.1 ". oblozi, božićni vijenci, itd., donesu snažnu božićnu atmosferu u vaš dom. Santa sa savršeno se savršeno podudaraju sa Božićom ili Novom godinom, stvarajući radosnu atmosferu. Da biste podržali vašu dugoročnu upotrebu. Slatki božićni privjesci opremljeni su užadima. Lagani dizajn je pogodan za razne prilike. Božićna zvona su vrlo pogodna za viseće na božićnim drvećem, vratima, zidovima, kaminima, prodavnice i uredi. Ove male zvona zvona mogu se dočekati dolazak Božića i praznika. Zvona će napraviti zvuk kada se trese, stvaraju svečana i svečana atmosfera i dodaju više zabavnija u vašem životu. Veličina proizvoda : 10x8cm / 3.9x3.1 ". Božićna zvona, nije lako razbiti, dugo trajati, prekrasan izgled, može dugo održavati visoki sjaj, može privući pažnju na ljude trenutne : Christmas Bellkey : Crvena, zelena, srebrna kombinacija : Desktop / Dekoracija itd. Veličina proizvoda : 10x8cm / 3,9x3.1 "Težina : 100gif Imate li pitanja nakon prodaje o božićnim zvonima, slobodno nas kontaktirajte, poslužit ćemo vam 24 sata dnevno, molim vas osigurajte da kupite.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.