• Nedavno
Hadaaya Handpainpainped papier mache visi za Božićno zvono za božićno drvo i ukrase za zabavu - paket 3 različite dizajne sa zlatnim visećim visećim visećim nizom i zvonom.

Hadaaya Handpainpainped papier mache visi za Božićno zvono za božićno drvo i ukrase za zabavu - paket 3 različite dizajne sa zlatnim

Zahvalnost:
KM 11.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ručno rađeni ručni ručni predmet - ručno oslikan ukrasni viseći božićne zvonorne ukrase. Viseći niz sa malim reselom - 4 "dugačak. Često slika gule vilayat- (dragi cvijet) gul-andar-gul (cvijet unutar cvijeta), Hazara (hiljadu cvijeća) na njegove prekrasne kreacije. Sve veličine su približne jer je ovo ručno rađena stavka.Ručno rađeni ručni ručni predmet - ručno oslikan ukrasni viseći božićne zvonorne ukrase. Jedinstveno umetničko delo - Kolekcionarstvo Naš asortiman PAPIER Macke Bell ukrasa stvoren je jedan takav majstorski majstor Syed maqbool h Rizvi WHO ručno slikaju prekrasan dizajn na božićnim ukrasima, kutijama, malim nameštajem i još više nameštajem Radionica. Napravite kolekcionarni ukras - ovo su originalni umjetnički rad, a ne da je jeftino napravljeno imitacije dostupne na tržištu. Prekrasne su da se obješe na vaše božićno drvce i bit će pamtljivi čuvanje godinama koje dolaze. Viseći niz sa malim reselom - 4 "dugačak. Veličina - varira od 3,5 "ht. Jedinstveni dizajn - Svako pakovanje od tri može imati različite boje i raznolike dizajne jer su to čisto mašta glavnog slikara koji odlučuje o svakoj boji.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.