• Nedavno
Elegantni dekorativni tematski tematski tematsko -3 kutije -3 kutije - gnijezdišta prekrasno tematski i ukrašeni - savršeni za poklone ili jednostavan ukras oko kuće!

Elegantni dekorativni tematski tematski tematsko -3 kutije -3 kutije - gnijezdišta prekrasno tematski i ukrašeni - savršeni za poklone

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uključuje 3 kutije od 3 različite veličine gniježđe unutar jedni druge s vašom odabranom temom. Sadrži različite prekrasne teme sve dobro detaljne i kvalitetne!. Kutije Mjera - 5,5 "x 5" x 5,5, 4,75 "x 4,75" x 4,75 ", i 4" x 4,25 "x 4". Prave visokokvalitetne kutije dostojne redovnog ukrasa oko vašeg doma !!. Awe svatko sa poklonima u ovim veličanstvenim kutijama, sigurno se mogu ponovo upotrijebiti i iznova!. Ove elegantno detaljne kutije uistinu su neke od najljepših visokokvalitetnih kutija na tržištu. Mogu se koristiti za ne samo izvrsne davanje poklona, ​​već i domaće ukrase! Kvaliteta ovih okvira znači da će se koristiti u cijeloj i iznova, dobivanje više od vaših novca. Sadrži različite teme sve jednako lijepe i dobro detaljno. Svaka kutija za gniježđenje sadrži manje kutije unutar, prateći istu temu, ali sa vlastitim jedinstvenim detaljnim dizajnom.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.