• Nedavno
Jay Strongwater Spencer Paring PUECOCK kutija, u originalnom okviru

Jay Strongwater Spencer Paring PUECOCK kutija, u originalnom okviru

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

JAY STROBEWAD SPENCER PUNO KUTIJE DETALJI OD DIJELOVIH METALA SA 18 KT. mat zlato i srednje smeđi antikvirani finiš. Ručno emajlirano i ručno set sa Swarovski kristalima. 2.5 "Š x 1,25" D X 3 "T. Uvezeno. Dizajner o Jayju jakim vodama : Jay Serchwater-ova ljubav elegantnog, ali živopisno je namijenjena da se odmori na stolu ili gracioznu krivulju ženskog vrata - doveli su ga na putovanju u svijetu modne i kućne namještaja. Započeo je svoju karijeru dok je student na školi Rhode ostrva. Nakon što je prikupio Ravece za ogrlicu, naterao je nakit u uzorcima nakita u nekim New York najboljih robnih robnih robnih robnih prodavaonica rođen je burgenski posao. U 23. godini, Strongwater Met Designer Oscar de la Renta, sa kojim je počeo sarađivati ​​na nakitnim dizajnom za emisije za piste. Premještaj u kućni dodatak bio je divan serendipitološki & organski. Za sezonu odmora 1994., jaka voda poslala poklone filigranskih okvira za filigranske slike prijateljima, modnim urednicima i kupcima, koji su se odmah zaljubili u dizajn. Do 1998. godine njegovi dragulji za kolekciju domaćih Posao. U suštini, jaka voda je stvorila svoju nišu : draguljač okrećući pažljivo oko i umjetnost prema svijetu izvan ženskih zgloba, vrata i ušiju. Boja : više boja. Materijal : liveni metal.

Više detalja

Izbor kupaca

Demdaco God Bless America

KM 10.50

4 1 / 2 x 4 1 / 2 x 2 1 / 4 inča Poklopac se otvori za fotografiju 3 x 3 inča Crveno, bijelo i plavo Tema zastava Iznutra je bijela Napravljen od smole Bog blagoslovi Amerika kutija 4 1 /

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.