• Nedavno
Poklon kutija Velvet Personalizirani prilagođeni logo Tekst okrugli cvijeće kutija, dekor vjenčanja, cvjećarstva, ručno rađena u Evropi, Burgundija)

Poklon kutija Velvet Personalizirani prilagođeni logo Tekst okrugli cvijeće kutija, dekor vjenčanja, cvjećarstva, ručno rađena u Evropi,

Zahvalnost:
KM 24.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Savršena kutija sa savršenom cvijećem i služi za toliko prigoda, bilo kao ukrasni dodatak u zatvorenom ili kao simpatičan dekor na otvorenom. Ovisno o prilagodbi vašeg okvira, možete birati između malog, srednjeg ili velikog okvira. Dizajnirali smo kutije s uklonjivim plastičnim dnima za vašu udobnost. 100% zadovoljstvo zagarantovano : Zadovoljstvo nam je ponuditi našim kupcima 100% garancija zadovoljstva da osigura da su naši kupci zadovoljni svojom kupovinom. Naše kutije su napravljene da izgledaju luksuzno i ​​uvijek smo premašili očekivanja naših kupaca.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.