• Nedavno
Garson Easter Carrot Decor 3 pakera Jute LifeSizeIze Zatvoreni stolni prostor CenterPiece nosač za pladanj polica Početna Organi ure! 10 l

Garson Easter Carrot Decor 3 pakera Jute LifeSizeIze Zatvoreni stolni prostor CenterPiece nosač za pladanj polica Početna Organi ure!

Zahvalnost:
KM 13.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uskršnja mrkva ukrasi : 3 različite snopove mrkve za unutarnji dom ili uredski poslovni dekor. Svaki ukras za paket mrkve, dugačak je otprilike 10 ", sa tri centra za isti dizajn. Kućna kuća uredska kuća : Mrkva napravljena je od pjene prekrivene s tri asortirane jedinice i vrpce. Brojač, stol, polica, stol, kamin ili kamin. Tabela za centriranje sa stolom : Podesite ih na ladicu ili polica da biste dodali boje i jedinstveni rustikalni dizajn u vašu kuhinju ili ured u uredu. Ukrasi : Ručno rađena, lagana, i može se postaviti u pakovanju ili pojedinačno. Uskršne ukrase za mrkvu : 3 Uređeni snopovi mrkve za unutarnji kućni ili uredski poslovni ukras. Dug, sa tri mrkve istog dizajna paketati zajedno. Kućna soba uredska kuća : Mrkva izrađena su od pjene prekrivene s tri različite tkanine jute i vrpca. U zatvorenom dekorskom paketu : Odličan proljetni uskršnji dekor za brojač, stol, polica, stol, mantel ili kamin. Tablica sa centrom za centriranje tablice : Postavite ih na ladicu ili policu da biste dodali boje i jedinstveni rustikalni dizajn u vašu kuhinju ili sobu kod kuće ili uredskih Uskrsnog ukrasa. Umjetna crkvara za obnarenje : Ručno rađena, lagana, i može se postaviti u pakovanju ili pojedinačno. Tri različita snopa mrkve za unutarnji kućni ili uredski poslovni dekor. Svaka ručica ukrasa za mrkve ima oko 10 ", sa tri mrkve istog dizajna u paketu. Mrkva sastoji se od pjene prekrivene tri različite tkanine Jute i vrpce. Veliki uskrsni dekor za stol, policu, policu ili mantel . Podesite ih kao stol, središnji oblik ili na policu ili polica za dodavanje boja i jedinstvenih rustikalnih dizajna u vašu sobu ili ured Uskrsnog ukrasa. Ručno rađen, lagan, i može se postaviti u pakovanju ili pojedinačno s drugim omiljenim Uskršnjim ukrasima .

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.