• Nedavno
Voldax Faux kože za skladištenje za skladištenje Snažna praktičnost Europski elegantni četverokutni kapacitet Kvadrat Faux kožne ladice za hodnik.

Voldax Faux kože za skladištenje za skladištenje Snažna praktičnost Europski elegantni četverokutni kapacitet Kvadrat Faux kožne ladice

Zahvalnost:
KM 17.64

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Snažna praktičnost : Faux kožnica za skladištenje može pohraniti vaš novčanik, tipke, telefon i druge male predmete, što je vrlo zgodno za stavljanje u hodnik. Evropski elegantan dizajn : kvadratni ladici za kožu kvadrat ima vrlo elegantan izgled, jednostavan i europski stil, koji dodaje moderan ambijent kod kuće. Odlični materijal : posuda za valet izrađena je od visokokvalitetnog umjetnog materijala od umjetnog kože, otporni na habanje, jak, nije lako oštetiti i vrlo izdržljivo. Široka primjena : Faux kožna ladica za nakit ima širok spektar primjene, a može se postaviti na vratima, ured, turnet, kupatilo itd. Izvrsni poklon : Faux kožna posuda za valute idealan je poklon. Može se dati prijateljima kada se kreću i oni će ih voljeti. Snažna praktičnost : Faux kožnica za skladištenje može pohraniti vaš novčanik, tipke, telefon i druge male predmete, što je vrlo zgodno za stavljanje u hodnik. Evropski elegantan dizajn : kvadratni ladici za kožu kvadrat ima vrlo elegantan izgled, jednostavan i europski stil, koji dodaje moderan ambijent kod kuće. Odlični materijal : posuda za valet izrađena je od visokokvalitetnog umjetnog materijala od umjetnog kože, otporni na habanje, jak, nije lako oštetiti i vrlo izdržljivo. Široka primjena : Faux kožna ladica za nakit ima širok spektar primjene, a može se postaviti na vratima, ured, turnet, kupatilo itd. Izvrsni poklon : Faux kožna posuda za valute idealan je poklon. Može se dati prijateljima kada se kreću i oni će ih voljeti. Specifikacija : Vrsta predmeta : Faux kožnica skladišta traymaterial : Faux kože površine Veličina : cca. 37 x 23 x 5cm / 14,6 x 9,1 x 2.0 Inweight : cca. 645g / 22.8ozpakska lista : 1 x Faux kožna ladica za pohranu.

Više detalja

Item Type:
Faux Leather Storage Tray
Material:
Faux Leather
Product Size:
Approx. 37 x 23 x 5cm / 14.6 x 9.1 x 2.0in
Weight:
Approx. 645g / 22.8oz
Package List:
1 x Faux Leather Storage Tray

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.