• Nedavno
Novica Dekorativni Celadon keramički jar, zelena, vegetacija '

Novica Dekorativni Celadon keramički jar, zelena, vegetacija '

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljeno na Tajlandu. Dužina paketa : 8.66 ". Širina paketa : 7.09". Visina paketa : 6.3 ". Težina : 1.1 lbs. Dimenzije : 5,5" H x 4,5 "diam. Materijal : Celadon keramic. Zemlja porijekla : Tajland. Ja sam iz Chiang Mai. Prvobitno sam radio u finansijama, ali postao je veoma zainteresiran za CELADON kao rezultat velike kolekcije koju je čuvala moja majka. Prikupila je različite obrasce i dizajne, rekavši da su predstavljali mudrost drevnih tajlanda. Prekinici su proizveli Celadon-ove planove za upotrebu kao kontejneri hrane, kao kao i figure koje su se obožavali Buda. Ovo me je inspirisalo da ozbiljnije preuzmem majčinu kolekciju, kao što sam ranije mislio na komade kao samo šolje, ploče i zdjele u ormaru. Kad sam pomno proučavao povijest, naučio sam mudrost drevnih naroda. Kupili su svakodnevne materijale kao što su fina glina za zgusnute kontejnere i pronašli načine kako bi ih učinili lijepim i snažnim. Novicam utječe na Artisan-ove živote i podignute zajednice kroz promociju njihove nevjerovatne umjetnosti. Pridružite nam se u pomoći u stvaranju Živa budućnost koja slavi zanatlije. Budućnost u kojoj zanatlije napreduju širom svijeta, sa njihovim pričama rekli su, njihove kulture sačuvane, a gdje je njihova fina zanatlija počašćena. Vjerujemo da je budućnost dobra za zanatlije dobro za sve. Mi ciljamo visoko i ne volimo. Zanatlijem smo poštuli više od 124 miliona dolara za Artsance širom svijeta, a naš zamah i dalje gradi. Naporno radimo na tome da pomognemo u promjeni života sve više i više zanatlija širom svijeta, a uz vašu pomoć ćemo zajedno uspjeti. Konstantno dodajemo nove zanatlije i njihove dizajne iz cijelog svijeta, a mi smo na misiji da ih povežemo sa što više bezazljenih kupaca. Ovaj umjetnik pozitivno utječe na njihovu zajednicu kroz otvaranje novih radnih mjesta i pruža poslove za 2 ili više ljudi. Svaka kupovina ovog umjetnika ima dubok utjecaj na njihovo životno za život i prihod. Ovaj umetnik dramatično je poboljšao život za život radeći sa Novom. Ovaj umjetnik koristi tradicionalne tehnike koje se prenose kroz generacije i / ili stvara kulturološki značajne predmete, pomažući da te tradicije održavaju živima.

Više detalja

Izbor kupaca

Cabilock 4 kom.

KM 21.20

Konzerve za kolačiće Fina izrada čini staklenu zaštitu teglu izvrsna i praktična za dom Uređenje kolačića i izdržljiv : Proizvod je izrađen od staklenog materijala, koji je i izdr

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.