• Nedavno
Tamno plava svjetlost Soribachi miredna mala posuda Hasami Ware Japanese keramika.

Tamno plava svjetlost Soribachi miredna mala posuda Hasami Ware Japanese keramika.

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Naknada za dostavu uključena je u u.s.a i limenku iz Japana. Obično je potrebno 7-14 dana za isporuku. Veličina : širina14.5cm x dubina14.5cm x Visine5cm Kapacitet375cc Težina 180g. Hasami Ware je japanska keramička industrija. Predmeti se isporučuju 3-5 dana nakon potvrde plaćanja. Brod iz Japana. Naknada za dostavu uključena je u u.s.a i limenku iz Japana. Obično je potrebno 7-14 dana za isporuku. Veličina : širina14.5cm x dubina14.5cm x Visine5cm Kapacitet375cc Težina 180g. Hasami Ware je japanska keramička industrija. Predmeti se isporučuju 3-5 dana nakon potvrde plaćanja. Brod iz Japana. Veličina : širina14.5cm Dubina14.5cm Visine5cm Kapacitet375cc, @ tamno plava svjetlo Soribachi Midium Mala posuda Hasami Ware Japanska keramika., Hasami Porculan odlikuje se ljepota čistog bijelog porculana i delikatno oslikane ukras zastakljen plavim pigmentom. Uzrok izgaranja i drugog razloga, oblik i boja su jedinstveni, ne baš identični uzorku uzorke. Vaš paket obično stiže za par nedelja. Međutim, ovisno o vašim Državama carinskog uređenja, moglo bi potrajati više. Nažalost, ne možemo pomoći u ovom pitanju zbog kontrole vaše vlade. ¡Carine i naknade Međunarodni kupci odgovorni su za svoje carinske naknade u zemljama. Carine i druge uvozne carine treba da plaća kupac. Potvrdite svoj poštanski sistem za dodatne informacije. Filipini, Portoriko, Singapur, Južna Koreja, Tajvan, Tajland, Turska, Sjedinjene Države, Vijetnam. / 10.S. Dollar Dodatna naknada za dostavu do : Belgija, Češka, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Irska, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunija, Rusija, Španija, Švedska, Švicarska, Velika Britanija . / 15 američkih dolara DOLLAR DODATNA DOSTAVA DO : Brazil.

Više detalja

Izbor kupaca

Shiraleah velika zdjelica

KM 23.75

Mjere 51 / 2inčni visoko za promjer od 12 inča Napravljen od recikliranog metala Je li siguran za hranu Odlična kuhinja i kućni dekor akcent Mjere 51 / 2inčni visoko za promjer od 1

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.