• Nedavno
Sharvgun Hinduizam Dekorativni mesing plovilo Uruli | Urli zdjele vjerske poklone Indijska umjetnost za Puja festival

Sharvgun Hinduizam Dekorativni mesing plovilo Uruli | Urli zdjele vjerske poklone Indijska umjetnost za Puja festival

Zahvalnost:
KM 25.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Višenamjenska mesingana zdjela Urli. Napravljeno sa tehnikom lijevanja pijeska. Napravljen u mesinganom metalu, koji su izradili zanatlije Muradabad. Mjera veličine : visina : 2 inča; Dužina 4,5 inča; Širina 1,5 inča; Težina 260 grama. Višenamjenska mesingana zdjela Urli. Napravljeno sa tehnikom lijevanja pijeska. Napravljen u mesinganom metalu, koji su izradili zanatlije Muradabad. Mjera veličine : visina : 2 inča; Dužina 4,5 inča; Širina 1,5 inča; Težina 260 grama. Tradicionalna mesingana posuda (Urli). To je prekrasan mesing plovilo je "Uruli". Danas je urulici u potražnji za pozajmljivanjem dnevnih soba ili hotelske folije etnički osjećaj s cvijećem ili svijećima koji plutaju u njima.Brass Bowl (URLI) se obično koristi kao ukrasni komad i funkcije korištenjem kako bi se popločio u bijeli cvjetovi na water.uruli je tradicionalni kuhar koji se koristi u Kerali. Kružna je u obliku i izrađena je od zvona (raznoliko bronza). Urulis se koriste u hramovima i restoranima, a posebne prilike za kuhanje velike količine hrane u kućama. Mnogo kuhanja za tradicionalne vjenčane prazne i dalje se vrši u Urulis.yell Mesing Metal koji se koristi u izradi ovog Urlija, čini vaš dom ovog Urlija više Život. Poznati zanatlije Muradabada u sjevernoj Indiji izrađivali su ovaj Urli koristeći drevne tehnike lijevanja pijeska.

Više detalja

Izbor kupaca

Ines Espresso 6 ruža Bowl

KM 18.45

Upotreba i njega : Nije pogodno za vrući sadržaj, zamrzivač ili mikrovalnu upotrebu Većina komada su stambena perilica posuđa na gornjoj polici, postavljena na topli, blagi cikls blagim

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.