• Nedavno
Tag plemeniti Jedre za drvo

Tag plemeniti Jedre za drvo

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

MANGO WOOD dodaje trenutni karakter i sofisticiranost bilo kojem rasponu, a za razliku od konvencionalnog tvrdog drva, mango drvo je održivo. Naša ručno izrađena Nobila jela je hrana sigurna i elegantno elegantan i funkcionalan. Savršeno za zabavu, pristupite da dodate ukrasni dodir u bilo koju sobu ili upotrebu za posluživanje. Očekivaju se male varijacije - svaki komad je jedna vrsta, a ne dva komada neće biti baš slična. MANGO WOOD dodaje trenutni karakter i sofisticiranost bilo kojem rasponu, a za razliku od konvencionalnog tvrdog drva, mango drvo je održivo. Naša ručno izrađena Nobila jela je hrana sigurna i elegantno elegantan i funkcionalan. Savršeno za zabavu, pristupite da dodate ukrasni dodir u bilo koju sobu ili upotrebu za posluživanje. Očekivaju se male varijacije - svaki komad je jedna vrsta, a ne dva komada neće biti baš slična. Plemeniti Jedr za drvo Jezik.

Više detalja

Izbor kupaca

Shiraleah velika zdjelica

KM 23.75

Mjere 51 / 2inčni visoko za promjer od 12 inča Napravljen od recikliranog metala Je li siguran za hranu Odlična kuhinja i kućni dekor akcent Mjere 51 / 2inčni visoko za promjer od 1

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.