• Nedavno
Trgovinska saradnica grupa Soho reaktivna glazura kukuruza

Trgovinska saradnica grupa Soho reaktivna glazura kukuruza

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Prekrasan komad iz kolekcije tablice oznaka. Napravite savršen poklon ili ih sakupi sami za sebe. Reaktivne zastaklje su slojevito preko voska odoznim dizajnom za dodatnu teksturu i dubinu. Reaktivna glazura stvara efekt dragulja mačjeg oka sa bazenima glazura koji reflektiraju svjetlost. Nijedna dva komada neće biti baš slična. Ovo je savršeno jelo od kamena za dodavanje bilo kojem stolu. Veličina : Product Mjere 5,5 INH x 5,5inl x 2.9inw. Kvalitetni materijali : proizvod izrađen od kamenog softvera. Koristi : savršeno za ukrašavanje ili odličan poklon. Prekrasan komad iz kolekcije tablice oznaka. Napravite savršen poklon ili ih sakupi sami za sebe. Reaktivne zastaklje su slojevito preko voska odoznim dizajnom za dodatnu teksturu i dubinu. Reaktivna glazura stvara efekt dragulja mačjeg oka sa bazenima glazura koji reflektiraju svjetlost. Nijedna dva komada neće biti baš slična. Ovo je savršeno jelo od kamena za dodavanje bilo kojem stolu. Veličina : Product Mjere 5,5 INH x 5,5inl x 2.9inw. Kvalitetni materijali : proizvod izrađen od kamenog softvera. Koristi : savršeno za ukrašavanje ili odličan poklon. Donosi rustikalnu sofisticiranost na vaš stol za doručak, ručak, večeru ili grickalice. Ovaj jahački softver za reaktivnu glazuru savršen je za svakodnevnu upotrebu ili za zabave za večeru. Svaki umjetnički komad ima jedinstven, raznolik reaktivni pogled u prigušenim, suptilnim bojama, stvorenim reakcijama gline, glazuru i zagrijavanju u peći. Ne dvije su podjednako. Perilica za suđe sef i mikrovalna sef, može se vrući u mikrovalnoj.

Više detalja

Izbor kupaca

Ines Espresso 6 ruža Bowl

KM 18.45

Upotreba i njega : Nije pogodno za vrući sadržaj, zamrzivač ili mikrovalnu upotrebu Većina komada su stambena perilica posuđa na gornjoj polici, postavljena na topli, blagi cikls blagim

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.