• Nedavno
Elipot 12 Redovna keramička posuda

Elipot 12 Redovna keramička posuda

Zahvalnost:
KM 30.05

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Elipot 12 "Keramika okruglog oblika u vintage stilu, multikolora sa reljefnim 3 D slikarskim uzorkom. Posuda je izgrađena od premium materijala za služenje kao trajni ukras. To je ručno rađena keramika, a cijela je površina zastakljena premium kvalitetom za zaštitu i povećati živost boja. Pružamo visokokvalitetnu uslugu nakon prodaje, ako imate problema ili oštećenja nakon primitka proizvoda, možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku za povrat / razmjenu. Elipot. Elipot 12 " Oblik Keramike posude u vintage stilu, višebojni sa reljefnim 3 D slikarskim uzorkom. Posuda je izgrađena od premium materijala za služenje kao trajni ukras. To je ručno rađena keramika, a cijela površina ostakljena je vrhunskom kvalitetom da bi se zaštitila i povećala živost boja. Pružamo visokokvalitetnu uslugu nakon prodaje, ako imate bilo kakvih problema ili oštećenja nakon primitka proizvoda, možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku za povrat / razmjenu. Marka : Elipot. 12 "Keramika okruglog oblika u vintage stilu, višebojni sa reljefnim 3 D slikarskim uzorkom.

Više detalja

Izbor kupaca

Ines Espresso 6 ruža Bowl

KM 18.45

Upotreba i njega : Nije pogodno za vrući sadržaj, zamrzivač ili mikrovalnu upotrebu Većina komada su stambena perilica posuđa na gornjoj polici, postavljena na topli, blagi cikls blagim

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.