• Nedavno
Smanni 1pc precizni mjerač mikrometar 0-25mm 0,01 mm vanjski metrički alat za mikrometar sa metalnim alatom za mjerenje alata za mjerenje

Smanni 1pc precizni mjerač mikrometar 0-25mm 0,01 mm vanjski metrički alat za mikrometar sa metalnim alatom za mjerenje alata za mjerenje

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Koristi se za različite mjerenja male i precizne veličine, a široko se koristi za precizno mjerenje dužine, promjera ili debljine. Lica za mjerenje tvrdog metala. Tačan i pouzdan. Pogodno za upotrebu. Izdržljiv u upotrebi. Koristi se za različite mjerenja male i precizne veličine, a široko se koristi za precizno mjerenje dužine, promjera ili debljine. Lica za mjerenje tvrdog metala. Tačan i pouzdan. Pogodno za upotrebu. Izdržljiv u upotrebi. BI0006182 Specifikacija : br-i prebivno vrijednost : 0.01range : 0-25m Mresolucija : 0.01mmresolucija : 0,01mmresolucija : 0.01mm Mreatura : 0.01mm Mreatura : lica za mjerenje metala. Pogreške male veličine Zbog ručnog mjerenja.proizvoda koja se prikazuje na fotografijama može se pokazati malo drugačije na monitoru vašeg računara jer monitori nisu kalibrirani istim.

Više detalja

Br-and new:
Dividing value:
0.01
Range:
0-25mm
Resolution:
0.01mm
Feature:
Paint-foot frame.:
Hard metal measuring faces.:
Accurate and reliable.:
Convenient to use.:
Durable in use.:
Package included:
1 x Micrometer:
Note:
Please allow a little size errors due to manual measurement.:
product color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.