• Nedavno
Anoudno 3pcs ROD DIY brusni papir za brušenje alati za brušenje - rudnika poliranja abrazivnih klipova nakit

Anoudno 3pcs ROD DIY brusni papir za brušenje alati za brušenje - rudnika poliranja abrazivnih klipova nakit

Zahvalnost:
KM 24.23

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Plastika. Direktan brisanje nakita i zanati mogu ukloniti površinski oksid i hrđu, brzi nakit za vraćanje sjaja. Da biste odabrali više alata za poliranje i brušenje. Nema štete nakita, antioksidansu, povećati kikl oksidacije. Jednostavno za rukovanje i jednostavno za nošenje, to je prekrasan alat za poliranje nakita. materijala, tvrdog i. Možete poljski nakit direktno s ovim kompletom za alat!. Plastika. Direktan brisanje nakita i zanati mogu ukloniti površinski oksid i hrđu, brzi nakit za vraćanje sjaja. Da biste odabrali više alata za poliranje i brušenje. Nema štete nakita, antioksidansu, povećati kikl oksidacije. Jednostavno za rukovanje i jednostavno za nošenje, to je prekrasan alat za poliranje nakita. materijala, tvrdog i. Možete poljski nakit direktno s ovim kompletom za alat!. Lista paketa 3 kom x 1 od 4 od 4 od 4 metala za poliranje abrazivnih alati značajke - nema štete nakita, antioksidansu, povećati alat za poliranje za poliranje oksidacije. - Na raspolaganju vam je više alata za poliranje i brušenje za odabir kompleta za poliranje. - Jednostavno za rukovanje i jednostavno za nošenje, to je prekrasan alat za poliranje nakita za brušenje metala. - Veličina : 28 x 13 x 3 Abrazivni alat. - Boja : Kao što je prikazano alati za poliranje nakita - Direktan brisanje nakita i zanati mogu ukloniti površinski oksid i hrđu, brz nakit za obnavljanje nakita za poliranje sažetka. - materijala, hard i. Možete poljski nakit direktno s ovim kompletom za alat! - Materijal : Podaci o plastičnoj robi Nema štete nakitu, antioksidansu, povećati kikl oksidacije. Da biste odabrali više alata za poliranje i brušenje. Jednostavno, jednostavno za nošenje, to je prekrasan alat za poliranje nakita. materijala, tvrdog i. Možete poljski nakit direktno s ovim kompletom za alat! Direktan brisanje nakita i zanati mogu ukloniti površinski oksid i hrđu, brzi nakit za vraćanje sjaja.

Više detalja

Izbor kupaca

Miayaya 50 kom.

KM 2.67

[50komadni set multigrite saski set] Naši set za brušenje pruža vam višestruko brusni papir koji vam je potreban [Idealan izbor] Naše orbitalne posude sa brusilicama su unaprijed udalje

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.